Strand och shopping i Miami

Urbanica The Meridian Hotel, Miami, USA

Standard Queen-rum

Standard Queen-rum

Modernt boutiquehotell med pool nära stranden

Urbanica The Meridian Hotel är ett modernt boutiquehotell med snygg design och ett fantastiskt läge på den södra sidan av Miamis trendiga South Beach. Hotellet har som ambition att kombinera femstjärnig service med lyxigt boende på mindre skala och stoltserar redan med ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

De ljusa och luftiga rummen på Urbanica The Meridian Hotel är smakfullt inredda med moderna faciliteter. Hotellet har en poolterrass och ett café där du kan äta en fräsch frukost medan du funderar på om du ska hänga vid poolen, åka med hotellets privata transport till stranden eller låna en cykel och utforska de färgstarka byggnaderna i Miamis berömda art deco-område.

Du bor bara en kvarts promenad från den finkorniga vita sandstranden på Miami Beach och ett stenkast från legendariska Ocean Drive med sina hippa barer och pulserande nattliv. Om dollarna bränner i fickan så ligger shoppinggatan Lincoln Road också inom gångavstånd med butiker som Victoria’s Secret och Apple Store.

Missa inte

  • Läget nära stranden och det glittrande nattlivet på Miamis legendariska South Beach
  • Slappa i en solstol på hotellets poolterrass
  • Låna en cykel och utforska området och den kilometerlånga stranden

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor