Strand och infinitypool på Sardinien

Hotel Costa Dei Fiori, Sardinien, Italien

Ibiscus Superior-rum

Ibiscus Superior-rum

En bit av la dolce vita på Sardiniens kust, inklusive frukost, välkomstdrink samt en middag vid längre vistelser

Med den värmande sardinska solen, doften av hibiskus, det svalkande plaskandet av turkost vatten och smaken av Medelhavet på tallriken, är Hotel Costa Dei Fiori en njutning för alla sinnen – och en liten bit av paradiset för alla som letar efter en avkopplande semester.

På dagarna kan du simma i infinitypoolen med utsikt över havet, slappna av på solterrassen eller hoppa på bussen till närliggande Chia Bay, med sina aprikosfärgade stränder och klara turkosblå vatten. När det börjar skymma kan du äta din middag under stjärnorna på hotellets restaurang och avsluta med en cocktail på terrassbaren.

God mat och dryck, lyxigt boende och ett idylliskt läge vid vattnet bidrar till att Hotel Costa Dei Fiori blir den perfekta basen för att utforska denna kulturrika och vackra Medelhavsö.

Perfekt för
Strand Mat Avslappning Hotell Drinkar & cocktails Romantik

Missa inte

  • Slappna av i infinitypoolen med havsutsikt
  • Ta bussen och utforska stränderna i Chia
  • Hyra cykel från hotellet och cykla till de gamla ruinerna vid Nora

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor