Strand och infinitypool på Sardinien

Hotel Costa Dei Fiori, Sardinien, Italien

Ibiscus Superior-rum

Ibiscus Superior-rum

En härlig strandsemester på Sardinien, inkl. frukost, välkomstdrink och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En bit av la dolce vita på Sardiniens kust, inklusive frukost, välkomstdrink samt en middag vid längre vistelser

  • En stor dos livskvalitet: Med den värmande sardinska solen, doften av hibiskus, det svalkande plaskandet av turkost vatten och smaker från Medelhavet på tallriken, är Hotel Costa Dei Fiori en njutning för alla sinnen – och en liten bit av paradiset för alla som letar efter en avkopplande semester.

  • Ladda upp med semesterböcker: På dagarna kan du simma i infinitypoolen med utsikt över havet, slappna av på solterrassen eller hoppa på bussen till närliggande Chia Bay, med sina aprikosfärgade stränder och klara turkosblå vatten.

  • Långa middagar i kvällsvärmen: När det börjar skymma kan du äta din middag under stjärnorna på hotellets restaurang och avsluta med en läcker cocktail på den idylliska terrassbaren, som ligger skyddad av en pergola.

Faciliteter

- Restaurang
- Pool
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Cagliaris flygplats ligger ungefär 45 minuter bort med bil. 
SS195, Km 33, 09010 Santa Margherita di Pula CA, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Hotel Costa Dei Fiori är beläget bland vackra trädgårdar som gränsar till en enskild stenig vik med utsikt över den södra spetsen på Sardinien. Här väntar sköna dagar med sol och bad och du har ett stort urval fina sandstränder i närheten. När upptäckar-ådran börjar pulsera lite extra ligger städerna Pula och Nora tre kilometer bort. I närheten finns även golfbanor och undangömda badvikar. Vi rekommenderar att hyra en bil för att upptäcka allt som finns att se och göra i närheten.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andras på nätet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor