Nyårskryssning till Tallinn eller Helsingfors

Stockholm, Sverige, Tallinn, Estland eller Helsingfors, Finland

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Tallink Silja

Silja Serenade

Scandic Grand Central

Standardrum på Scandic Grand Central

Stockholm

Clarion Hotel Amaranten

Dubbelrum på Clarion Hotel Amaranten

Silja Baltic Queen

A Class Outside-hytt på Silja Baltic Queen

B Class Inside-hytt på Silja Baltic Queen

Silja Serenade

Silja Serenade

Silja Baltic Queen

Silja Baltic Queen

Silja Baltic Queen

Silja Serenade

A Class Outside-hytt på Silja Baltic Queen

B Class Inside-hytt på Silja Baltic Queen

Tallinn

Tallinn

Swissotel Tallinn

Dubbelrum på Swissotel Tallinn

Hestia Hotel Europa

Hestia Hotel Europa

Dubbelrum på Hestia Hotel Europa

Helsingfors

Standard King-rum på Sokos Hotel Vaakuna

Helsingfors

Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti

Standardrum på Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti

Helsingfors

Fira in det nya året med en fyradagarssemester med start i Stockholm, följt av kryssning till Tallinn eller Helsingfors, inklusive galamiddag och flyg tillbaka

Slå på stort och fira in det nya året med en kryssning till Tallinn eller Helsingfors, inklusive en hotellnatt i Stockholm.

Dag 1: Stockholm

Din fullspäckade nyårshelg börjar med en natt i vår vackra huvudstad Stockholm där du kan strosa runt i ett vintermysigt Gamla stan, uppleva kultur på Sveriges nationalscener eller ta en tur ut till Djurgården där du hittar sevärdheter som Skansen, Vasamuseet och Thielska Galleriet. Avrunda kvällen på någon av Stockholms många restauranger innan det är dags att återvända hem till hotellet för en skön natts sömn.

Dag 2: Nyårsafton ombord

Efter frukost har du en hel förmiddag att hinna med allt du inte hann med under gårdagen innan det är dags att stiga ombord färjan som kommer ta dig till Tallinn eller Helsingfors. Ni lämnar Värtahamnen under tidig eftermiddag för att sakta glida förbi Stockholms skärgård på er väg ut mot öppet hav. Ombord väntar en galamiddag med nyårsbuffé, vin, öl, läskedrycker och kaffe. I väntan på att klockan ska slå tolv kan du fynda i tax free-shoppen, prova lyckan på kasinot eller ta del av kvällsunderhållningen.

Dag 3 - alternativ 1: Tallinn

Väljer du rutten till Tallinn ankommer färjan till hamnen på tidig förmiddag och du kliver i land på det estniska fastlandet. Efter incheckning väntar en heldag av sightseeing och upplevelser i den gamla Hansastaden. Bland annat kan du besöka den mysiga julmarknaden på Rådhustorget, strosa bland de medeltida gränderna i Gamla stan eller ta dig till den mäktiga rysk-ortodoxa Alexander Nevskij-katedralen.

Dag 3 - alternativ 2: Helsingfors

Väljer du istället rutten till Helsingfors ankommer du istället hit tidig förmiddag och du kliver i land på det finska fastlandet. Gör det mesta av din vistelse i den finska huvudstaden. Här kan du bland annat besöka någon av stadens konstmuseer, Kiasma, Amos Rex och Helsingfors Konstmuseum, ta en sväng i Gamla Saluhallen eller bege dig till den kommunala megabastun Löyly, där du garanterat får uppleva Finland på riktigt.

Dag 4: Hemfärd

Efter frukost och utcheckning från hotellet beger du dig till flygplatsen för att där ta flyget hem till Stockholm igen.

Bra att veta

Färjorna stänger sin incheckning klockan 15.15. Har du inte checkat in innan dess kommer du inte få tillåtelse att gå ombord.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.