Stilrent hotell vid havet på ön Krk

Blue Waves Resort, Malinska, Krk, Kroatien

Svit

Svit

Family-svit

Family-svit

Family-svit

Välkomnande hotell med spa, pooler och restaurang samt bra läge för aktiv semester, vid en privat klapperstensstrand på ön Krk, inklusive halvpension och extra förmåner

Missa inte

Blue Waves Resort är belägen direkt vid en privat klapperstensstrand på den natursköna ön Krk, en bit utanför Malinskas stadskärna. Här kan du njuta av långa härliga promenader och cykelturer, men även båtutflykter och vattensport, som snorkling, dykning eller segling. Missa inte heller att besöka några av öns sevärdheter, som till exempel droppstensgrottan Biserujka eller Saint Lucy-kyrkan, där det finns en kopia av den värdefulla Baška-stentavlan. I närheten av ditt boende finner du dessutom ett urval av lokala restauranger och caféer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor