Stilrent boutiquehotell vid Neapelbukten

La Chiaja Art & Relais, Castellamare di Stabia, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxerum med spabad

Deluxerum med spabad

Deluxerum med spabad

Deluxerum med spabad

Deluxerum

Deluxerum

Elegant boutiquehotell med terrass, hydromassagepool, bar och bra läge för utflykter, vid havet i Castellamare di Stabia, inklusive frukost och välkomstdrink

Missa inte

La Chiaja Art & Relais är lugnt och idylliskt beläget i Castellamare di Stabia, i utkanten av stadens kustlinje och med vacker utsikt över Medelhavet. Härifrån når du enkelt både stranden, marinan och hamnen samt flera restauranger, barer och butiker. Du kan även välja att besöka andra platser i regionen, som till exempel Sorrento, Pompeji och den natursköna Amalfikusten, men även öarna Ischia, Procida och Capri. Ett annat tips på aktivitet är att göra en dagsutflykt till det livliga och vänliga Neapel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor