Stilfullt hotell i Hamburgs centrum

Lindner Hotel am Michel, Hamburg, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Business Class Dubbelrum

Stilrena rum på centralt beläget hotell, nära St. Pauli och Jungfernstieg, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 25 EUR per bil och natt, som betalas på plats.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Välkomnande hotell på centralt läge i Hamburg, med promenadavstånd till Binnenalster, Speicherstadt och Reeperbahn, inklusive frukost, välkomstdrink med mera

  • Frukost med extra allt: Starta dagen i hotellets ljusa och inbjudande frukostmatsal, där du kan välja från den stora buffén och se på medan kockarna tillagar godsaker i det öppna köket. Det finns dessutom både vegetariska och veganska alternativ att välja bland. Om vädret tillåter kan du sitta ute på terrassen.

  • Avkoppling i wellnessområdet: Efter en spännande dag ute på Hamburgs gator kan du ta igen dig i hotellets relaxrum med panoramautsikt och mjuka upp trötta muskler i bastun. Hotellet har också ett modernt gym om du inte fått nog av sysselsättning.

  • En cocktail i Lacoon Bar: Innan du beger dig ut i staden för att hitta en restaurang att äta middag på kan du med fördel ta en fördrink på hotellets trevliga bar. Här hittar du bland annat lokal öl, kaffe och drinkar på menyn,

Faciliteter

- Restaurang
- Cocktailbar och lounge
- Fitness- och bastuområde

Hitta hit

På gångavstånd från hotellet finner du flera busshållplatser samt stationer för tunnelbana och pendeltåg. Ett av pendeltågen går direkt till flygplatsen Fuhlsbüttel. Den resan tar ungefär en halvtimme.
Neanderstraße 20, 20459 Hamburg, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor