Avkopplande spavistelse i Höör

Stiftsgården, Höör, Skåne

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Dubbelrum

Avkoppling, natur och god mat på anrikt spahotell i Höör, inkl. frukost, tvårätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på marknadens priser ?
Observera att spaet har en åldersgräns på 18 år, eller 14 år i vuxens sällskap. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 28 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett naturskönt hotell med spa och anor från 1700-talet mitt i hjärtat av Skåne, inklusive frukost, tvårättersmiddag och spaentré

  • En rofylld upplevelse för kropp och själ: På Andrum Spa kan du njuta av lugnet och tystnaden medan du kopplar av med varma bad eller en uppmjukande yogalektion. Avsluta vistelsen med en skön behandling eller en härlig sparitual där du guidas genom olika stationer som varma källor, bastur, bad och duschar.

  • Mat lagad från grunden: Hotellets matfilosofi utgår från säsongen med fokus på närodlade och ekologiska råvaror. Dagens lunch serveras varje dag mellan 11.30-13.30 (11.30-14.00 på helger) och på à la carte-menyn hittar du godsaker som högrevsburgare, torskrygg och unggrislägg.

  • Koppla av i natursköna omgivningar: Stiftsgården har anor från 1700-talet och ligger vackert inbäddad i den skånska naturen. Varför inte passa på att låna en cykel på hotellet och utforska omgivningarna på två hjul?

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Spa
- Park
- Cykelutlåning
- Yoga- och träningsklasser (utan extra kostnad)
 
Hitta hit

Det tar runt 40 minuter med tåg från Malmö till Höör. Den närmaste flygplatsen är Malmö-Sturup som ligger knappt en timmes bilresa från hotellet.

Bra att veta

Observera att spaet har en åldersgräns på 18 år, eller 14 år i vuxens sällskap.
Åkersbergsgatan 3, 24332 Höör, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor