Mitt i trendiga Berlin

Steigenberger Hotel Berlin, Tyskland

Deluxerum

Deluxerum

Femstjärnigt designhotell med wellnessavdelning och två restauranger i hjärtat av Berlin, inklusive frukost och extra förmåner

Femstjärniga Steigenberger Hotel Berlin är så mycket mer än en plats att vila på efter en hektisk dag i Tysklands spännande huvudstad. Det stilfulla hotellet stoltserar inte bara med elegant inredda rum med bekväma sängar och mörkläggningsgardiner (perfekt om kvällen slutade på en av stadens omtalade nattklubbar och du är i behov av en sovmorgon) utan bjuder även på två à la carte-restauranger och ett lyxigt spa med pool och bastu.

Återställ balansen med en välgörande massage eller ett pass i hotellets gym innan du hoppar på tunnelbanan som tar dig till sevärdheter som Checkpoint Charlie och Reichstag på bara några minuter. Om det är Berlins trendiga mode- och inredningsbutiker som lockar ligger den livliga shoppinggatan Kurfürstendamm bara ett stenkast från hotellet.

Du kan även låna en cykel och insupa stadens livfulla kosmopolitiska atmosfär och eklektiska arkitektur från sadeln som en äkta Berlinare. Väl tillbaka på hotellet är det dags att sjunka ner i en soffa på Piano Lounge och smutta på en cocktail till ljudet av livemusik.

Bra att veta

Vänligen notera att en stadsskatt på 5 % av totalkostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor