Lyxigt hotell vid Röda havet

Steigenberger Aqua Magic Hotel, Hurghada, Egypten

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Family Juniorsvit

Family Juniorsvit

Family Juniorsvit

Magiskt hotell för vattenfantaster med privat strand, spa, pool och restauranger, med all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på femstjärnigt hotell med privat strand, spa, vattenpark och flera restauranger i Hurghada, med all-inclusive

  • Ett riktigt vattenparadis: Steigenberger Aqua Magic Hotel har fem pooler som tillsammans mäter över 2 600 kvadratmeter samt vattenrutschbanor och en 400 meter lång lat flod som du kan flyta runt på. Lägg till en privat strand, ett PADI-certifierat dykcenter och ett stort utbud av vattensporter så har du ett perfekt upplägg för en avkopplande och aktivitetsfylld semester.

  • Magiska matupplevelser: Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Steigenberger Aqua Magic Hotel. Hotellet har åtta restauranger och barer där du kan njuta av allt från internationella bufféer och italienska favoriter till lokala specialiteter och svalkande cocktails.

  • Lyxig återhämtning i spaet: Hotellets spa är en lugn och lyxig oas där du kan skämma bort dig själv med en avkopplande massage eller en traditionell hammam-ritual. Om du vill hålla igång träningen kan du boka ett pass med en personlig tränare eller spela en runda på systerhotellets golfbana.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pooler
- Strand
- Spa
- Restauranger
- Barer
- Dykcenter

Hitta hit

Flygplatsen Hurghada ligger runt tio minuters bilresa från hotellet.
Youssef Affifi Rd, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor