Drömmer du om en avkopplande getaway? Vill du byta ut vardagssysslor mot sköna pooldopp, spabehandlingar och välgörande bastubesök? Vi tycker att du förtjänar en paus. Våra handplockade spa- och wellnessvistelser i Skandinavien kommer att mota bort vardagsstressen på nolltid.

Vad sägs till exempel om Stockholm? I vår kära huvudstad kan du kombinera citypuls med ett spabesök, på allt från historiska wellnesshotell i skärgården till designsäkra boutiquevistelser. Eller är det kanske Västkusten som lockar? Oavsett om du är ute efter något chict eller lantligt kommer du garanterat att känna dig som ny igen efter en spavistelse på vår vackra kuststräcka i väst. Även natursköna Skåne är perfekt för en avkopplande getaway, här är behandlingarna lika inbjudande som de kritvita stränderna och den goda maten.

Är du sugen på utlandsäventyr har vi även massor av spännande spa-erbjudanden till våra vackra grannländer.

Här på Secret Escapes väljer våra experter ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti. Varje kampanj handplockas av vårt team. Så, vad väntar du på? Ta med dig någon du tycker om och åk iväg på din ultimata spa- och wellnessvistelse.

Aktuella kampanjer