Spasviter på vattnet vid Usedom

Naturhafen Krummin, Krummin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Kamin-svit

Kamin-svit

Kamin-svit

Kamin-svit

Kamin-svit

Kamin-svit

Kamin-svit

Sauna-svit

Sauna-svit

Sauna-svit

Sauna-svit

Sauna-svit

Flytande spasviter i naturskyddsområde på ön Usedom, nära marinan samt lokala caféer och restauranger, inklusive extra förmåner

Naturhafen Krummin är beläget i den lilla byn Krummin, på ön Usedom. Krummin har ett lugnt läge, utanför de större turiststråken, och den sista biten fram går genom en vacker allé.

Byn ligger i ett naturskyddsområde, vid en vik som vetter mot det tyska fastlandet. Bara ett stenkast från hotellet hittar du St. Michaels-kyrkan, som utgör Krummins hjärta. I området runt kyrkan ligger flera mysiga caféer, matställen och uteserveringar, där du kan njuta av regionala specialiteter på vilt och fisk, samt härliga färska bakverk.

Naturhafen Krummin består av sviter och lägenheter, som till en del flyter på vattnet i den idylliska viken. Sviterna har en tidlös och stilren designinredning, som även inkluderar golvvärme samt en kökshörna. Dessutom har du som gäst tillgång till ett fristående badkar samt en bastu eller en värmande kamin. Direkt utanför dörren hittar du hamnens fyrstjärniga marina och hotellet har även en inbjudande restaurang där det serveras bland annat lokala rätter, egenrökt fisk, grillat, samt hembakade kakor.

Missa inte

  • Koppla av i sviten, som delvis flyter på vattnet
  • Njuta av smakrika regionala specialiteter i hotellets restaurang 
  • Ta en fika på något av de inbjudande små caféerna i Krummin 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor