Spahotell på Tysklands solskensö

Ostseehotel - Villen im Park, Bansin, Usedom, Tyskland

Double Villa-rum

Avkopplande vistelse på strandnära spahotell på klassisk badort vid Östersjön, inklusive frukost, en middag och mer

Fyll kroppen och själen med ny energi inför våren med en vistelse på Ostseehotel – Villen im Park. Hotellet ligger ett stenkast från den fina sandstranden på ön Usedom som har fler soltimmar än någon annan plats i Tyskland.

Här kan du varva ner med långa promenader i frisk havsluft och ägna flera timmar åt avkoppling i det 1 000 kvadratmeter stora spaet. Luta dig tillbaka i den ört-doftande ångbastun eller skäm bort dig själv med en skön aromaterapibehandling. Om du vill ha mer energiska aktiviteter kan du cykla runt den natursköna ön, simma några längder i poolen eller spela golf på en av de närliggande golfbanorna.

Dina smaklökar väcks också till liv i hotellets tre restauranger där medelhavsrätter och lokala specialiteter står på menyn. Avsluta dagen med en uppfriskande cocktail i BAR59 och några varv på dansgolvet innan sängen kallar

Missa inte

  • Hitta lugnet på den vackra stranden
  • Unna sig lyxiga behandlingar i hotellets stora spa
  • Njuta av medelhavsrätter på restaurangen GIGOLO

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor