Designhotell med hisnande vyer i Västerås

The Steam Hotel, Västerås

Standardrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Snyggt designhotell i Västerås gamla ångkraftverk, inkl. frukost och trerättersmiddag

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på hotellets priser ?
Boende i ett Standard Dubbelrum, inklusive frukostbuffé och trerättersmiddag på Chamberlin.

Entré till Voltage Lounge - Pool Club kan köpas på plats mot en extra avgift på 295 SEK per person, i mån av tillgång.

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten mot en extra kostnad, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 11.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 maj 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vistelse på snyggt designhotell vid Mälaren, med flertalet pooler och två restauranger, inklusive frukost och trerättersmiddag

  • Vidga dina vyer på flera olika plan: På sjunde våningen kan du luta dig tillbaka i den lummiga vinterträdgården där du har obehindrad utsikt över Mälaren. Vill du nå ännu högre höjder kan du ta hissen upp till 18:e våning och besöka den asiatiska restaurangen Locavore eller prova något nytt i den läckra cocktailbaren.

  • En upplevelse utöver det vanliga: På Voltage Lounge Pool Club har de valt att arbeta med naturliga material i inredningen och för att uppnå totalt avslappning på alla sinnesplan har de även satsat på en helhetsupplevelse med musik, dofter, kalla drinkar och ånga. Unna dig en skön behandling och koppla sedan av med ett glas bubbel framför den öppna brasan.

  • Industriromantik och gastronomi på Chamberlin: Att hotellet huserar i ett gammalt ångkraftverk blir extra tydligt när du stiger in i restaurangen Chamberlin. Här har kolet och ångan tagits tillvara för att skapa en meny som andas lika mycket klassiskt kunnande, som innovation och kreativitet, oavsett om du är här för frukost, lunch eller middag.

Faciliteter

- Två restauranger
- Barer
- Pooler
- Bastu
- Fitnessavdelning
- Rumsservice

Hitta hit

Västerås centralstation ligger bara tio minuter bort med bil. Vill du promenera in till stan från hotellet tar det cirka 15 minuter.

Bra att veta

Tänk på att boka bord i restaurangen i god tid innan ankomst för att vara säker på att få plats.
Entré till Voltage Lounge  Pool Club kan köpas på plats mot en extra avgift på 295 SEK per person (i mån av tillgång).
Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

The Steam Hotel ligger vackert beläget nära vattnet precis utanför centrala Västerås. Inne i stan kan du besöka slottet, konserthuset och domkyrkan, kolla i butiker eller slå dig ner på någon av de många uteserveringarna. Vill du ta ett dopp i Mälaren så hittar du badplatserna Lögarängen och Framnäs centralt i staden. Västerås är en vacker stad som är perfekt att upptäcka till fots eller från cykelsadeln. Gör ett besök på idylliska Vallbys friluftsmuseum eller ta dig ut till fornlämningsplatsen Anundshög, som har en unik av sten- och skeppssättningar, runstenar och gravhögar.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor