Spahotell i södra Frankrike

Hotel Cantemerle, Vence, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Duplex-rum

Villefranche-sur-Mer

Cannes

Cannes

Côte d'Azur

Nizza

Nice

Cannes

Avnjut utsökt gourmetmat på ett boutiquehotell med spa i sydfranska staden Vence, inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

Bara några mil från kusten, innästlat mellan Nice och Cannes, ligger den rustika franska staden Vence i södra Frankrike på en kulle omgiven av en vacker landsbygd. Hotel Cantemerle är beläget nära centrum och är en oas av släta gröna gräsmattor, blommande blommor och skuggande medelhavsträd.

Tillbringa dina dagar vid utomhuspoolen och smutta på champagne på en chic vit solstol. Njut av flera smårätter på den franska gourmetrestaurang, där du kan sitta ute på terrassen och titta ut över vattnet. Det finns även ett spa med en inomhuspool, ett gym och en autentisk turkisk hamam.

Missa inte

  • Njuta av fransk gourmetmat och kyld champagne på restaurangens terrass
  • Besöka spaet som erbjuder turkisk hamam
  • Utforska den rustika franska staden Vence

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor