Solsken och strandhäng i Kroatien

Hotel Crikvenica, Crikvenica, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Rijeka

Crikvenica

Comfort-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Koppla av vid en prisad strand i Kroatien, med boende på ett chict spahotell, inklusive halvpension

Bege dig till den Adriatiska kusten för en härligt solig vistelse vid stranden. Hotel Crikvenica ligger precis vid Kvarner-bukten, som har en åtta kilometer lång sträcka av sand- och stenstränder. Dessa Blue Flag-prisade stränder är kantade av kristallklart vatten och ligger bara en minuts promenad från hotellet.

Hotel Crikvenica är en ljus och luftig tillflyktsort prydd med konstverk. På hotellets restaurang är man stolta över sin lokala mat och sina viner, medan spaet är den perfekta platsen att koppla av på efter beachen.

Om du är ute efter ett äventyr kan hotellets flerspråkiga personal ge råd om vindsurfing, snorkling och vandring i det lokala området. Staden Crikvenica är en bra utgångspunkt, 35 kilometer från Rijeka och strax ovanför ön Krks vatten. Välj själv om du vill hålla dig aktiv eller ägna dig soldyrkande på stranden och vindrickande på hotellterrassen medan du blickar ut över den dramatiska kusten.

Missa inte

  • Att bo bara en minut från den vackra sandstranden
  • Bege sig till hotellets spa och skämma bort sig
  • Vandra genom det vackra kroatiska landskapet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor