Solsäkert läge nära stranden

Hotel Esplanade, Crikvenica, Kroatien

Superior Dubbelrum med balkong

Superior Dubbelrum med balkong

Superior Dubbelrum med balkong

Classic Dubbelrum med balkong

Crikvenica

Bo på fyrstjärnigt och fräscht hotell med pool och närhet till allt, inklusive frukost eller halvpension och välkomstdrink

Bo med perfekt läge nära både hav och stadskärna intill Crikvenicas populära sandstrand på Hotel Esplanade, som byggdes på 1930-talet, vilket sätter en charmig och elegant prägel på fasaden. Den skapar en vacker kontrast till den nyrenoverade och moderna interiören.

Bättra på solbrännan på hotellets terrass och ta sedan ett dopp i den svalkande poolen. Oavsett om du vill koppla av med en massage eller utmana någon i beachvolleyboll, så är allt bekvämt beläget i närheten av hotellet. Längs strandpromenaden finns ett sportcenter med till exempel basket, minigolf, badminton, biljard och pingis. Man kan även hyra scootrar och paddelbåtar. Bege till Crikvencias mysiga centrum och utforska stadens museum och historia.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor