Soligt boende på Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol, Málaga, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Familjerum

All-inclusive-boende på ett strandnära hotell på Costa del Sol

När allt man vill göra är att lägga sig till rätta under den gassande solen och lyssna till ljudet av vågornas skvalpande är Costa del Sol en av de mest självklara destinationerna man kan välja. Just här finner du VIK Gran Hotel Costa del Sol, som ligger i ett lugnt område vid stranden i Cala de Mijas utanför Málaga. Hotellet har fantastisk utsikt över stranden Playa de la Butibamba och där kan du förstås tillbringa dagarna med att suga åt dig av sol, sand och strandliv.

Om du vill hålla dig aktiv finns det en rad aktiviteter att prova på. Bland annat kan du i området sysselsätta dig med bågskytte, cykling, ridning, vattenskidåkning, golf och tennis. Costa del Sol har även ett perfekt läge om du är sugen på en dagsutflykt till Granada, Sevilla, Gibraltar eller Marbella. Väl tillbaka på hotellet kan du koppla av på chill out-terrassen, ta en svalkande cocktail, lite snacks, sätta dig under ett parasoll och bara njuta av livet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor