Chict designhotell i Bryssel

Sofitel Brussels Le Louise, Bryssel, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Snyggt, femstjärnigt designhotell i exklusiva området Avenue Louise, inklusive valbar frukost och sen utcheckning

Sofitel Brussels Le Louise kombinerar belgisk surrealism med fransk elegans. Det är den välkände arkitekten Antoine Pinto som stått för den eklektiska designen med inredningsdetaljer som kristallkronor i rosguld, en genomskinlig vägg med inristat spetsmönster, mjuk lavendelbelysning och Fornasetti-kuddar. Den chica designen verkar ha gått hem hos TripAdvisors resenärer som tilldelade hotellet ett Travellers' Choice Award i lyxkategorin.

Hotellet ligger i det prestigefyllda shoppingområdet Avenue Louise, innästlat bland lugna gator som är kantade av små butiker, kastanjeträd och art deco-hus. När hungern faller på kan du strosa bort till någon av de lokala restaurangerna i det närliggande Grand Sablon-området eller avnjuta en smarrig middag tillagad av den prisbelönte kocken Adwin Fontein på hotellets restaurang. Kanske du till och med unnar dig en champagnecocktail i cigarrloungen efteråt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor