Klassiskt kurhotell i herrgårdsmiljö

Söderköpings Brunn, Söderköping, Östergötland

Spa Spa

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

Dubbelrum

Dubbelrum

Romantisk vistelse på wellnesshotell vid Göta Kanal, inkl. frukost, spaentré och valbart spapaket

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på marknadens priser ?
Privat parkering finns tillgänglig och ingen reservation krävs.

Åldersgränsen på spaet är 16 år. Barn (0-15 år) får dock vistas i spaet i målsmans sällskap på avresedagen från 09.00-12.00.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 januari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på anrikt kurhotell vid den östgötska skärgården, inklusive frukost, spaentré och valbart spapaket

  • Unna dig en stund för dig själv i spaet: Svep in dig i kimonon och kliv in i hotellets nyrenoverade spa där upplevelseduschar, bubbelpool och annat härligt står redo att ge dig en stunds härlig egentid. Vill du unna dig det där lilla extra kan du även boka in en massage eller ansiktsbehandling.

  • Upptäck nya favoritviner på hotellets restaurang: Hotellets restaurang kan skryta med en vinlista som också funkar som långläsning. Oavsett vad som står på menyn för kvällen har de vinet som förhöjer smakupplevelsen lite extra. Då och då kommer experter på besök och anordnar vinprovningar.

  • Åk ut på Göta Kanal för en dag: Hotellet har en egen båt, M/F Lindön med plats för 70 personer, som är i trafik från vår till höst. Vissa datum åker den ut på längre Göta Kanal-kryssningar men för det mesta är den ute på kortare turer till Mem och Slätbaken med lunchservering.

Faciliteter

- Restaurang
- Kanalbåt
- Spa
- Gym

Hitta hit

Söderköping ligger strax sydost om Norrköping. Hotellet ligger centralt i orten och från busshållplatsen är det ungefär tio minuters promenad.
Skönbergagatan 35, 614 30 Söderköping, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor