Snyggt designhotell i Lund

Radisson Blu Hotel Lund, Lund

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Family-rum

Vardagslyx på modernt boende i den historiska universitetsstaden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig i närheten. En avgift kan tillkomma.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 24 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt boende på modernt designhotell i historiska universitetsstaden Lund, inklusive frukost

  • Stilrent, modernt och personligt är ledorden: Hotellets läckra interiör är en snygg kontrast till stadens annars pittoreska och historiska byggnader. Dessutom har du en fantastisk utsikt över Skåneslätten från rummet.

  • Semesterfira med långa och trevliga middagar: Efter en händelserik dag är det skönt att landa på hotellet och stilla hungern med en god middag i den mysiga restaurangen, där internationella rätter tillagade med lokala råvaror står på menyn. Den trevliga lobbybaren har en avslappnad atmosfär som inbjuder till en drink.

  • Unna dig sköna sovmorgnar: Hotellets rum är inredda med bekväma DUX-sängar där du kan ligga och snooza länge. Därefter väntar en läcker hotellfrukost med extra allt - eller varför inte unna dig frukost på sängen?

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym och bastu
- Parkering (mot avgift)
- Wi-Fi
- Kostnadsfri cykeluthyrning

Hitta hit

Radisson Blu Hotel Lund ligger en halvtimmes promenad från Lunds centralstation. Därifrån går tåg till Malmö C, som tar ungefär tio minuter och CPH Airport når du på cirka 50 minuter.
Hedvig Möllers gata 2, 223 55, Lund, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor