Minimalistiskt hotell med toppläge i Rom

Smooth Hotel Termini, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Villa Borghese

Classic-rum

Colosseum

Superior-rum

Ungt, smart och trendigt boende nära sevärdheter i Rom, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och natt tillkommer och betalas till hotellet vid utcheckning. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo minimalistiskt och trendigt med bästa läget i romantiska, historiska Rom, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Trendigt hotell med gamla anor: Precis som namnet antyder är Smooth Hotel Termini med sitt centrala läge den perfekta utgångspunkten för dig som smidigt och bekvämt vill utforska Rom och dess omgivningar. Hotellet ligger i en gammal 1800-tals byggnad, men med ett ungt och trendigt tema som gör att du bor minimalistiskt och modernt.

  • Smaka på Italiensk matkultur: Varje morgon erbjuds en frukostbuffé i den moderna matsalen, där du kan ladda upp inför dagens äventyr. För lunch och middag får du ge dig ut på stan. I området hittar du flera caféer, restauranger och trattorior där du kan välja på allt från internationella menyer till italienska delikatesser .

  • Nära till konst, kultur och historia: Den romantiska huvudstaden har mycket att erbjuda. Promenera i den vackra parken Villa Borghese och kolla på konstsamlingen i galleriet, besök katakomberna eller de stora kyrkorna och välkända museerna. Varma dagar är även badplatsen Baths of Diocletian starkt rekommenderat.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Dygnetruntöppen reception
- Luftkonditionering

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från Rome Fiumicino Airport.
Via Palestro, 13, 00185 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor