Njut på ett av Nordens största spahotell

Selma Spa Hotel, Sunne

Superior-rum

Superior-rum

Skäm bort dig med wellness på ett prisbelönt hotell, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på hotellets priser ?
Boende i ett Superior-rum, inklusive frukostbuffé och trerättersmiddag.

I erbjudandet ingår även spaentré per person och dag, lån av badrock och tofflor, samt parkering.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan bokning för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 14.00 och utcheckning sker senast 12.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 januari 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Tid att koppla av på ett av Nordens största spahotell, inklusive frukost, trerätters och spaentré

Rum

De stora och ljusa rummen är till för återhämtning efter en dag av motion och välmående och moderna möbler från bland annat Moroso, Hilding Anders, Kare och Järnforsen. Alla rum har TV och Wi-Fi, och de flesta har utsikt över sjön Fryken.

Mat

Restaurang Smak serverar frukost, lunch och middag och har fantastisk utsikt över Fryken. Här lägger man vikt på njutning med gott samvete. Råvarorna är omsorgsfullt utvalda, med fokus på lokalt, säsongsbetonat och alltid så ekologiskt som möjligt. På menyn hittar du alltid kött, fisk och vegetariskt, samt goda drycker från världens alla hörn.

Spa

Spaområdet omfattar pooler både inomhus och utomhus samt flera olika bastutyper. Dessutom kan du välja bland ett av de största utbuden av spabehandlingar i Norden. Bland annat kan du unna dig massage, kropps- och ansiktsbehandlingar, fotbehandlingar, basturitualer och mycket annat. De specialutbildade terapeuterna hjälper dig att hitta rätt behandling.

Läge

Sunne är en idealisk plats för friluftsliv, vilket passar fint när man är på wellness-semester. Det här är ett riktigt motionsmecka, med spår för vandring, löpning och stavgång, framförallt kring Sundsberget. På vintern finns även utmärkta möjligheter till utförsåkning och längdskidåkning.

Bra att veta
 • Om du vill äta i hotellets restaurang, tänk på att boka bord i god tid innan ankomst.
 • Under familjeperioder får barn vistas i spaområdet från 08.00–11.00 samt från 14.00–17.00. Övriga tider är åldersgränsen 16 år.

Perfekt för
Aktiviteter Landsbygd Avslappning Spa
Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vi gillar

 • Ultimat avkoppling med sjön Fryken och Sundsberget i bakgrunden
 • Ta hand om allt från topp till tå med det stora utbudet spabehandlingar
 • Säsongsbetonade och ekologiska råvaror håller energinivåerna uppe

Behöver du en andra åsikt?

 • Besök hotellets hemsida för mer information
 • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
 • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Varför boka med oss?

 • De bästa priserna på nätet. Det är vår garanti. Vi ser till så att vi alltid erbjuder de lägsta priserna. Vårt team har genomsökt nätet efter de bästa priserna för våra medlemmar så du kan känna dig trygg när du bokar med oss.
  Läs mer om vår prisgaranti under "Vanliga frågor".
 • Välj dina datum så fixar vi resten – inga rabattkoder behövs!
 • Exklusiva medlemsförmåner kan ingå i erbjudanden

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

 • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
 • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor