Spahotell vid Östersjöns strand

Skal Hotel, Ustronie Morskie, Polen

Upp till -61% Idag På utvalda erbjudanden.

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Duplex-lägenhet

Duplex-lägenhet

Duplex-lägenhet

Välkomnande boende med spa och restaurang på polska rivieran, inkl. halvpension och spaförmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -61% på marknadens priser ?
Vänligen notera att Aquapark Helios kommer hålla stängt mellan 1-15 december. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift som betalas direkt till hotellet. Förbokning krävs.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bekvämt hotell med spa och restaurang nära stranden i Ustronie Morskie, vid den polska Östersjökusten, inklusive halvpension och spaförmåner - med jul- och nyårspaket

  • Wellness för hela kroppen: Hotellets spa erbjuder pool, bastu, ångbastu, upplevelsedusch och jacuzzi med hydromassage. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för olika typer av välgörande behandlingar, som till exempel massage, kropps- och ansiktsbehandlingar samt manikyr och pedikyr.

  • Njut av en god middag på hotellet: Hotellets restauranger serverar buffé- och à la carte-menyer, som baseras på naturliga ingredienser av hög kvalitet. Till maten kan du bland annat beställa ett glas vin från den välsorterade vinlistan.

  • Aktiv semester nära havet: Hotellet ligger ett stenkast från Östersjöns långsträckta sandstrand. Här kan du koppla av med sol och bad, när vädret tillåter, samt långa härliga promenader i den friska havsluften.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet i Ustronie Morskie, tio minuters bilfärd från järnvägsstationen. Till flygplatsen Solidaritet Szczecin-Goleniów är det en och en halv timmes resa med bil. Åker du bilfärja till Świnoujście tar det ungefär två och en halv timme med bil från färjeläget.
Chrobrego 80, 78-111 Ustronie Morskie, Polen

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor