Havsnära hotell i Skagen

Skagen Hotel, Skagen, Danmark

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Den tilsandede kirke

Klassiskt gult hotell mitt i hjärtat av Skagen, inkl. frukost och trerättersmiddag

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Se Skagens berömda ljus med boende på hotell nära havet och sevärdheter, inklusive frukost och trerättersmiddag

  • Nygammal elegans: Sommaren 2018 öppnade Skagen Hotel sina dörrar i ett av stadens klassiska gula hus. Hotellets hundraåriga historia lever kvar i den klassiska fasaden men bakom dörrarna väntar ett modernt boende med en minimalistisk inredning i olika färgteman.

  • Klassisk dansk matglädje: I restaurangen kan du njuta av danska specialiteter tillagade med säsongens bästa råvaror. Till lunch kan du beställa ljuvliga smørrebrød med färska räkor och andra klassiska pålägg och skölja ner med en pilsner eller två.

  • Lär dig mer om Skagenmålarna: Inte långt från hotellet ligger Anne och Michael Anchers hus som idag fungerar som museum. Ett stenkast därifrån hittar du också Skagens Museum med sin imponerande samling måleri av andra Skagenkonstnärer som Marie och P.S Krøyer, Drachmann, Tuxen med flera.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit


Med färja från Göteborg kommer du till Fredrikshamn, varifrån du når Skagen på 40 minuter med lokaltåg eller bil. Aalborgs flygplats ligger 75 minuter söderut med bil.

Bra att veta

Under lågsäsongen sker incheckning och restaurangbesök ibland på Foldens Hotel (cirka 50 meter från hotellet).
Sct. Laurentii Vej 35 9990 Skagen, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor