Fem dagar på Island med magiska utflykter

Hotel Island, Laugardalur & Hotel Selfoss, Selfoss, Island

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Skogafoss

Reykjavik

Hótel Ísland

Standardrum på Hotel Island

Solfar Suncraft

Hallgrimskirkja

Hótel Ísland

Hótel Ísland

Gullfoss

Blå lagunen

Öxarárfoss, Thingvellir

Reynisfjara

Hotel Selfoss

Standard Dubbelrum på Hotel Selfoss

Hotel Selfoss

Reynisdrangar

Seljalandsfoss

Strokkur

Thingvellir

Upplev Islands stadsliv och vackra landskap med guidade turer längs Gyllene cirkeln, besök till Blå lagunen och mer, inklusive frukost och flyg

Nu har du möjlighet att följa med på en fantastisk resa till det mytomspunna sagolandet Island, där du bland annat får uppleva vattenfall och varma källor. Resan är även upplagd för att maximera chanserna att få se det ikoniska norrskenet.

Dag 1: Reykjavik

Du börjar ditt äventyr i Reykjavik, som är världens nordligast belägna huvudstad. Här kan du koppla av på ditt hotell med ett spabesök innan du beger dig till rummet för en god natts sömn.

Dag 2: Gyllene cirkeln

Nästa morgon blir du upphämtad av din guide 08.45 för att utforska den berömda Gyllene cirkeln, med stopp vid gejsrarna, vattenfallet Gullfoss och Thingvellirs nationalpark. Därefter fortsätter färden genom det natursköna landskapet på södra Island till den lilla staden Selfoss. Här checkar du in på ditt nya hotell och blir välkomnad med en drink och en film om norrskenet. Om vädret tillåter ger ni er senare ut för att förhoppningsvis uppleva det mäktiga himlafenomenet på riktigt.

Dag 3: Vulkan och vattenfall


Dag tre inleds med en roadtrip längs landets södra kust, där ni stannar till vid vattenfallen Skogafoss och Seljalandfoss, glaciären och vulkanen vid Eyjafjallajökull samt Reynisfjara-stranden. På eftermiddagen väntar ett besök på det nya Lava Centre i Hvolsvollur, som är Islands största utställning kring vulkaner och jordbävningar. Tillbaka i Selfoss finns det tid att varva ned i hotellets spa, innan det är dags att ge sig ut på norrskensjakt igen, beroende på väderförhållandena.

Dag 4: Blå lagunen och guidad tur i Reykjavik

Följande dag fortsätter ni till halvön Reykjanes. Här passerar ni de varma källorna i Krysuvik innan ni når fram till den berömda Blå lagunen. Entré till lagunen ingår och du får tillfälle att bada i det mineralrika vattnet. Den Blå lagunen finns med på National Geographics lista med världens 25 underverk. Från lagunen fortsätter resan till Reykjavik för en guidad stadsvandring där ni bland annat tittar på katedralen Hallgrímskirkja, Höfdi-huset, stadshuset och museet Perlan, som har en terrass med vacker utsikt.

Dag 5: Avfärd

Din isländska upptäcktsfärd närmar sig sitt slut. Du checkar ut från hotellet för avresa mot Keflaviks flygplats och vidare hemåt. Ett tips är att boka fönsterplats på planet, för att få några sista glimtar av öns spektakulära natur från flygplansfönstret.

Bra att veta

Vänligen notera att norrskenet är ett naturfenomen och det därför inte finns någon garanti för att man kommer att se det.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.