Seniorimatkat

Varttuneemmille matkailijoille tarkoitetut seniorimatkat piristävät arkea monella tavalla. TravelBird suosittelee virkistävää ja ihanan rentouttavaa lomaa!

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
3 tarjousta
Seniorimatkat tarjoavat rentouttavia elämyksiä, sillä kiire ei ole mihinkään. Lomakohteisiin voi tutustua omatoimisesti rauhallisessa ympäristössä.

Kun hurjat seikkailut ja aktiivilomat on koettu, tekee hyvää lomailla rauhallisessa ja vaivattomassa ympäristössä. Matkatoimistojen seniorimatkat mahdollistavat ikimuistoisten kokemusten saamisen vaivattomasti ja laadukkaasti. Matkakokemus on iäkkäämmille matkailijoille nimittäin mieluisampi, kun kaikki matkustamisen kannalta tärkeät seikat, kuten lennot, siirtymiset, majoittuminen ja aktiviteetit, on otettu huomioon. Näin ollen matkailijan ei tarvitse kuin pakata laukkunsa ja lähteä valmiiksi järjestetylle lomalle.

Seniorimatkalle voi lähteä koska vain ja mihin tahansa. Ideaalista matkakohdetta ei nimittäin ole olemassa. Pääasia on, että matkailija viihtyy ja saa tehdä asioita, jotka ovat hänen mieleensä. Seniorilomat voivat kohdistua esimerkiksi Välimeren aurinkorannoille, Euroopan monipuolisiin kaupunkeihin, elämyksellisille risteilyille tai vaikka koto-Suomen kylpylöihin.

Vaivatonta ja rentouttavaa lomailua

Seniorimatkat ovat aina hyvä idea. Miltä kuulostaisi loma Espanjan golfkentillä tai Tallinnan vanhassakaupungissa?

Lomailla voi monella tavalla.

Lukuisat kohteet ympäri maailman sopivat varttuneemmille matkailijoille. Lyhyiden lentoyhteyksien ja suorien lentojen vuoksi Euroopan kohteet ovat kuitenkin kaukomatkoja ideaalisemmat vaihtoehdot. Välimeren aurinkorannoilta löytyy mitä viihtyisämpiä lomakyliä, joissa näkemistä ja kokemista riittää. Esimerkiksi Espanjan Costa del Solin tai Costa Bravan kultaiset hiekkarannat tarjoavat rentoutumista parhaimmillaan. Rantalomakohteiden hotellit on usein varustettu monipuolisilla palveluilla, kuten ravintolalla, kuntosalilla, saunalla ja uima-altaalla. Matkaan kannattaa yhdistää all inclusive -tarjoilu, jolloin kaikki päivän ateriat juomineen kuuluvat hotellin hintaan. Matkailijan ei tarvitse huolehtia ruokailuista, sillä ne ovat valmiiksi aikataulutettu. Kaiken lisäksi vaihtoehtoja löytyy, sillä all inclusive -hotelleissa ruokailu tapahtuu yleensä noutopöytötarjoiluna eli buffetina. Hotellit järjestävät myös usein erilaisia aktiviteetteja, kuten opastettuja retkiä ja viihdyttäviä iltaohjelmia. Monipuoliset aktiviteetit pitävät huolen siitä, ettei lomalla tylsyys iske kertaakaan. Vaihtoehtoisesti lomakohteen ympäristöä voi tutkia omatoimisesti. Etelä-Eurooppa on yleisesti tunnettu erinomaisista golfkentistään, joten rauhallisen päivän viettäminen golfauksen merkeissä on loistava vaihtoehto.

Seniorimatkat voivat kohdistua myös kaupunkeihin. Helsingistä pääsee suorilla lennoilla esimerkiksi lukuisiin Euroopan pääkaupunkeihin, joten vaivaton ja ihana loma on vain pienen odotuksen päässä. Kaupungeista löytyy aina jokaiselle mieluisaa tekemistä. Matkailija voi viettää aamun tutustuen kaupunkiin opastetun kaupunkikierroksen merkeissä, jonka jälkeen lounaalle sopivia ravintoloita löytyy jokaisesta kadunkulmasta. Iltapäivän matkailija voi tutustua itseä kiinnostavaan museoon. Hyvän sään sattuessa voi kaupungin sykettä lähteä pakoon vihreisiin puistoihin.

Monipuoliset risteilyt

Tunnelmalliset risteilyt tarjoavat vaivattoman loman kera upeiden nähtävyyksien.

Seniorimatkat risteilyn merkeissä rentouttavat matkailijan kuin matkailijan. Laadukkaat risteilyt nimittäin vievät monipuolisuuden, upeiden maisemien ja kiehtovien aktiviteettien äärelle.

Erilaiset risteilyt sopivat mainiosti varttuneemmille matkailijoille, sillä ne tarjoavat valtavasti tekemistä. Kaikki tarvittava löytyy risteilyaluksesta, ja matkailija voi vain rentoutua nauttien vaihtuvista maisemista. Loma ei kuitenkaan jää yksitoikkoiseksi, sillä risteilyalus usein pysähtyy päiväksi uuteen kohteeseen. Näin ollen matkailijat nauttivat aamulla monipuolisen buffetaamiaisen, jonka jälkeen he lähtevät tutustumaan kohteen ympäristöön. Muutaman tunnin jälkeen risteilyalus lähtee seilaamaan kohti uusia seikkailuja, jolloin matkailija voi viettää aikansa monipuolisen illallisen ja erilaisten ohjelmien merkeissä. Illallisen jälkeen matkailija voi esimerkiksi lähteä kokeilemaan onneaan bingossa tai nauttia live-musiikista. Risteilyissä parasta on, että matkailija pääsee yhden loman aikana nauttimaan laadukkaista palveluista nähden sekä raikkaan meren, lumoavan luonnon että kiehtovat kaupungit. Matkailijan ei myöskään tarvitse huolehtia matkan kulusta tai tavaroiden kuljettamisesta, sillä tavarat voi jättää turvallisesti hyttiin. Näin ollen matkailija pääsee tutustumaan uusiin kohteisiin ja risteilyaluksen palveluihin ilman painavia laukkuja.

Seniorimatkat Suomessa

Kultainen kotimaa tarjoaa jokaiselle jotain.

Aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen ihanan loman. Myös koto-Suomessa on mahdollista saada ikimuistoisia elämyksiä ja mukavia kokemuksia.

Suomesta löytyy valtavasti mahdollisuuksia ja tekemistä varttuneemmille matkailijoille. Kotimaan ihmeellinen luonto Lapista Etelä-Suomen saaristoihin tarjoaa ainutlaatuiset ympäristöt rentouttaville luontoretkille. Matkailija voi esimerkiksi lähteä kesäiseen Lappiin nauttimaan raikkaasta ilmasta ja yöttömistä öistä. Ihanan ulkoilupäivän jälkeen on mukava siirtyä hotellin tarjoaman kylpylän palveluiden hemmoteltavaksi. Kylpylöitä löytyy ympäri Suomea, joten rentouttava loma on vaivattomasti saatavilla.

Suomen kesä on täynnä myös erilaisia tapahtumia. Vanhemmille matkailijoille sopivia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Seinäjoen tunnelmalliset Tangomarkkinat, Kuopion laadukkaat Viinijuhlat, Savonlinnan ylelliset oopperajuhlat ja Kotkan ihastuttavat Meripäivät.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen