Semesterdröm på norra Mauritius

Seapoint Boutique Hotel, Pointe aux Canonniers, Mauritius

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Harmonisk resort på Mauritius med vykortsvacker paradisstrand utanför fönstret, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vackert boende med spa, strandrestaurang, terrass och imponerande vy över Indiska oceanen, inklusive halvpension, massage och romantisk middag

  • Ta avkopplingen till nästa nivå: På hotellets spa finns det flera härliga behandlingar för att skämma bort dig själv. Här kan du bland annat testa ansiktsmasker speciellt anpassade för stressad hy eller skapade för att ge lyster. Du kan också passa på att koppla av ännu mer med en rogivande massage.

  • Långa middagar på stranden: På Seapoints restauranger serveras typiska rätter från ön med färska ingredienser och ofta med dagens fångst på menyn. Njut av måltiden med sanden mellan tårna samtidigt som havets brus skapar den där typiska semesterkänslan. På stranden finns också en bar som är perfekt för en uppfriskande drink under dagen.

  • Varva strandhäng med aktiviteter: Mauritius vackra stränder och milda klimat är som gjort för sköna dagar i långsammaste möjliga tempo, men skulle rastlösheten smyga sig på har resorten ett brett program av aktiviteter att sysselsätta sig med. Gör av med din överskottsenergi genom att simma med delfiner, ta en ridtur längs stränderna eller ge dig ut på en fisketur, på jakt efter den mäktiga Blue Marlin.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Två barer
- Spa- och wellnessfaciliteter
- Infinitypool
- Sport- och aktivitetsprogram
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Öns internationella flygplats Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport ligger ungefär en timmes bil- eller bussfärd från hotellet.

Bra att veta

Hotellet är inte anpassat för personer med rörelsehinder.
Coastal Road, Pointe aux Cannoniers, Mauritius

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor