Semesterdröm på Mauritius

Seapoint Boutique Hotel, Pointe aux Canonniers, Mauritius

Deluxe Ocean View-rum

Deluxe Ocean View-rum

Deluxe Ocean View-rum

Vackert boende med spa, strandrestaurang, terrass och imponerande vy över Indiska oceanen, inklusive halvpension och välkomstdrink

På Seapoint Boutique Hotel kombineras lyx med fullständig harmoni. Läget vid Mauritius finaste strand gör det enkelt att koppla av och släppa alla måsten, som med fördel lämnats hemma i Sverige. Lugnt vajande palmer, havets brus, varma vindar och små guppande fiskebåtar som utsikt är vad som väntar dig om dagarna.

De mjuka och sköna solstolarna är lockande men passa även på att roa dig med någon av hotellets alla vattensporter. Att snorkla bland tropiska fiskar eller testa vindsurfing blir ett härligt inslag i semestern. Skulle solen kännas för stark någon dag kan du unna dig sköna behandlingar på hotellets spa. På kvällarna kan du äta dagens fångst från havet på den trevliga restaurangen Le Hublot eller tillbringa timmar med sand mellan tårna vid solnedgången på strandrestaurangen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor