Se Indiens Gyllene Triangel och Maldiverna

Indien och Maldiverna

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Taj Mahal

Crowne Plaza New Delhi

Standardrum på Crowne Plaza New Delhi

New Delhi

Crowne Plaza New Delhi

Crowne Plaza New Delhi

New Delhi

Crowne Plaza New Delhi

Crowne Plaza New Delhi

New Delhi

Hotel Lemon Tree Premier, Jaipur

Premier-rum på Hotel Lemon Tree Premier, Hotel Lemon Tree Premier, Jaipur

Hotel Lemon Tree Premier, Jaipur

Hotel Lemon Tree Premier, Jaipur

Amber Fort, Jaipur

Hotel Ramada Plaza

Standardrum på Hotel Ramada Plaza

Hotel Ramada Plaza

Hotel Ramada Plaza

Hotel Ramada Plaza

Water Palace

Canareef Maldives

Canareef Maldives

Canareef Maldives

Canareef Maldives

Canareef Maldives

Sunset Beach-villa på Canareef Maldives

Sunset Beach-villa på Canareef Maldives

Canareef Maldives

En fantastisk rundresa till Delhi, Jaipur och Agra följt av soldränkta dagar på Maldiverna, inklusive frukost och flyg

En rundresa är ett minne för livet och det här äventyret till Indien och Maldiverna kommer inte att göra dig besviken. Upplev Indiens färgsprakande och kontrastfyllda kultur med sex nätter på tre olika hotell och koppla sedan av på Maldivernas paradisstränder.

Du börjar med att checka in på Hotel Crowne Plaza New Delhi Rohini som ligger i hjärtat av Indiens huvudstad. Ta ett svalkande dopp i poolen och ladda batterierna med ett energifyllt pass i gymmet eller en skön spabehandling. Sedan är du redo att utforska både den nya och gamla delen av Delhi. Besök det vackra templet Swaminarayan Akshardham och parken Lodi Gardens innan du tar en promenad bland baserna som trängs längs de smala gränderna i Old Delhi. Väl tillbaka på hotellet kan du hugga in på kryddiga rätter på den prisbelönade restaurangen Spice Art.

Efter två nätter i den myllrande storstaden går resan vidare till Jaipur i den indiska delstaten Rajasthan. Hotel Lemon Tree Premier blir din bas i den så kallade Rosa Staden. Här hittar du vackra byggnader i rosa sandsten, det mäktiga Maharaja-palatset City Palace och, precis utanför staden, ligger det högt belägna Amberfortet. Det moderna hotellet blir en plats där du kan smälta alla intryck och njuta av utsikten från takterrassen, simma i poolen eller smutta på en cocktail i loungebaren.

Nästa stopp i Indien är Agra som tillsammans med Jaipur och Delhi formar Indiens gyllene triangel. Staden ligger vid floden Yamuna och är hem till det berömda mausoleet Taj Mahal som byggdes på 1600-talet av Mogulen Shah Jahan samt 1500-talsfortet Agra Fort. När du inte är ute och upptäcker historiska sevärdheter kan du fresta smaklökarna med autentiska indiska rätter på restaurangen Turko Mughal, lapa sol vid poolen eller unna dig en massage med varma stenar.

Den sjätte morgonen är det dags att lämna Indien bakom sig och flyga till Maldiverna. Här tillbringar du fyra nätter på Canareef som ligger på ön Meedhoo. Koppla av på den privata stranden och njuta av lugnet eller sysselsätt dig med vattensporter som snorkling och vattenskidåkning. Du bor i en egen villa med trädgård och har direkt tillgång till den finkorniga sandstranden. När mörkret faller kan du njuta av solnedgången med en drink i handen och låta dig underhållas av levande musik och shower.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.