Se det bästa av Kambodja och Thailand

Kambodja och Thailand

Flyg ingår Flyg ingår

Anjali by Syphon

Anjali by Syphon

Superior King-rum på Anjali by Syphon

Superior King-rum på Anjali by Syphon

Superior King-rum på Anjali by Syphon

Anjali by Syphon

Anjali by Syphon

Bangkok

Solitaire Bangkok

Solitaire Bangkok

Grand Deluxerum på Solitaire Bangkok

Solitaire Bangkok

Solitaire Bangkok

Solitaire Bangkok

Mandarava Resort and Spa

Mandarava Resort and Spa

Mandarava Resort and Spa

Panoramic Deluxerum på Mandarava Resort and Spa

Mandarava Resort and Spa

Mandarava Resort and Spa

Mandarava Resort and Spa

Phuket

Moracea by Khao Lak

Moracea by Khao Lak

Hibiscus Grand Deluxerum på Moracea by Khao Lak

Hibiscus Grand Deluxerum på Moracea by Khao Lak

Moracea by Khao Lak

Moracea by Khao Lak

Moracea by Khao Lak

Fantastiska stränder, historiska sevärdheter och myllrande storstäder i Kambodja och Thailand, inklusive flyg, frukost och mängder av förmåner

En kombinationsresa är ett perfekt sätt att uppleva mer på din semester. På denna 13 eller 16 nätter långa resa besöker du spännande Kambodja som bjuder på färgstark natur och unika kulturskatter, samt soldränkta Thailand med sina långa sandstränder och hundratals buddhistiska tempel. Under resan bor du på fyra utvalda hotell med moderna rum och bekväma faciliteter.

Äventyret börjar redan när planet landar i Kambodja och du checkar in på femstjärniga Anjali by Syphon som är lugnt beläget i natursköna omgivningar utanför staden Siem Reap. Här kan du vila efter resan vid utomhuspoolen eller utforska naturen från cykelsadeln eller hästryggen. Naturligtvis måste du även besöka ruinstaden Angkor med alla dess tempel och vallgravar. Koppla sedan av med en skön massage i hotellets spa och stilla hungern med asiatiska fusionrätter i restaurangen HUNKAAR Table.

Efter tre nätter i Kambodja så står Thailands huvudstad Bangkok på programmet. Du bor på Solitaire Bangkok som ligger nära den livliga gatan Sukhumvit 11, känd för sitt färgstarka nattliv och stora utbud av restauranger i alla prisklasser. Innanför hotellets dörrar är atmosfären lugnare och i du kan lämna storstadens myller bakom dig medan du slappar vid poolen eller njuter av en god middag och utsikten över Bangkoks skyline uppe i Nabah Grill & Sky Lounge som ligger på 16:e våningen.

Den sjätte morgonen är det dags att lämna storstaden bakom sig och färdas vidare till den thailändska ön Phuket. Mandarava Resort and Spa har ett fantastiskt läge bland tropisk natur och porlande vattenfall på kullarna ovanför stranden Karon Beach. Resorten erbjuder fem infinitypooler som är utspridda runt hotellområdet så du kan välja en ny favorit varje dag. Alla pooler har dessutom en tillhörande bar om du vill släcka törsten utan att behöva lämna solstolen. Du promenerar till stranden på tio minuter men det går även en regelbunden shuttle-buss från hotellet.

De sista fyra eller sju nätterna tillbringar du på Moracea by Khao Lak, en femstjärnig lyxresort i Khao Lak som ligger runt en timme norr om Phuket. Hotellet blickar ut över en 400 meter lång gyllene sandstrand som inbjuder till romantiska kvällspromenader i solnedgången. Börja morgonen med en kopp kaffe ute på balkongen med utsikt över den tropiska djungeln. Sedan kan du välja om dagen ska gå i lugnets tecken med pool- och strandhäng samt en och annan vistelse till hotellets spa. Om du känner för mer action kan du ta en båttur till Similan- öarna och dyka bland de färgglada korallreven eller paddla kanot genom den mystiska mangroveskogen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.