tarjousta

Sardinian matkat

Virkistävän vehreä ympäristö, silmiä hivelevät oliivilehdot ja ihanan pitkät hiekkarannat — tätä kaikkea tarjoavat Sardinian matkat. TravelBird-loma odottaa!
Katso lisää:

Sisilian jälkeen Välimeren toiseksi suurin saari, Sardinia, hurmaa kauneudellaan jokaisen matkailijan. Upeat maisemat, lukuisat mahdollisuudet ja turkoosi meri tekevät ympäristöstä täydellisen lomakohteen.

Sardinia tarjoaa matkailijalle rauhallisen ja kiireettömän loman. Suuresta koostaan huolimatta Italialle kuuluva autonominen saari ei nimittäin vielä ole turistien valtaama. Ainutlaatuiset Sardinia-matkat mahdollistavatkin aidosta italialaisesta tunnelmasta nauttimisen, henkeäsalpaavien maisemien ihailemisen ja saareen tutustumisen ruuhkattomasti. Matka Sardiniaan kannattaa siis toteuttaa ennen kuin saaresta tulee yleinen turistikohde.

Sardinian lumoava luonto on saaren ehdoton vetonaula. Sardinian matkat vievätkin matkailijan valkoisten hiekkarantojen, jylhien vuoristomaisemien sekä vihreiden peltojen äärelle. Luonnonvoimat ovat muokanneet ympäristöä rajuin ottein luoden saarelle upeita nähtävyyksiä. Näin ollen matkailijalle on tarjolla elämyksellisiä hetkiä ainutlaatuisissa maisemissa. Matkailijoita kiehtoo Sardiniassa erityisesti turkoosin Välimeren hellimät rannat ja ja merestä nousevat pystysuorat kalliot.

Matkat Sardiniaan onnistuvat pienen mutkan kautta. Suoria lentoja Suomesta ei nimittäin ole vielä saatavilla. Upealle saarelle on kuitenkin mahdollista päästä lukuisten vaihtoyhteyksien avulla. Matka pysähdyksen kanssa sujuu onneksi vaivattomasti ja suhteellisen nopeasti. Esimerkiksi Roomasta lähtee lentoja muutaman kerran päivässä. Voit myös yhdistää lomaasi vierailun muilla Välimeren saarilla.

Aktiviteettien aarreaitta

Sardinia-matkat sopivat matkailijalle, joka haaveilee aktiivilomasta upeassa luonnossa.

Sardinian matkat ja erilaiset aktiviteetit ovat täydellinen yhdistelmä. Miltä kuulostaisi vaeltaminen upeissa maisemissa tai sukeltaminen kristallinkirkkaassa Välimeressä?

Sardinian upea luonto tarjoaa täydellisen mahdollisuuden monipuolisten aktiviteettien harrastamiseen. Saaren sisämaa on täynnä kumpuilevaa maastoa, minkä vuoksi matkailija voi viettää ikimuistoisen päivän ihaillen taianomaisia maisemia joko kävellen tai pyörän selässä. Ainutlaatuinen kokemus on myös lähteä ratsastamaan Punta La Marmoralle, joka on saaren korkein kohta. Matkailija voi kuitenkin harrastaa myös rauhallisia urheilulajeja. Sardiniasta löytyy esimerkiksi useita laadukkaita golfkenttiä, joiden vihreissä maisemissa voi viettää ihanan pelipäivän.

Aktiivilomailijoita kiehtoo kuitenkin eniten Välimeren tuomat mahdollisuudet. Turkoosi merivesi luo erinomaiset olosuhteet ennen kaikkea laitesukeltamiselle ja snorklaukselle, mutta myös tavallinen uiminen kirkkaassa meressä on ainutlaatuinen elämys. Sardinia-matkat sopivat myös vauhdikkaiden vesiurheilulajien ystäville, sillä lumoavat aallot tarjoavat ikimuistoisia hetkiä surffaajille ja purjelautailijoille. Myös purjehtiminen saaren rannikolla on rentouttava kokemus ja vie matkailijan upeiden nähtävyyksien äärelle.

Elämyksiä on tarjolla myös auton kyydissä. Vuokra-autolla matkailijalla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus kierrellä ympäri saarta oman aikataulunsa mukaisesti. Julkinen liikenne ei kulje kaikkialle, minkä vuoksi oman auton kyydissä voi nähdä ja kokea paljon enemmän.

Kiehtovat kaupungit

Sardinian matkat vievät saaren tunnelmallisiin kaupunkeihin.

Luonnon lisäksi Sardiniassa on myös mielenkiintoisia kaupunkeja.

Luonnosta nauttimisen lisäksi Sardiniassa kannattaa tutustua saaren monipuolisiin kaupunkeihin. Matkailijoiden suuressa suosiossa on Algheron viihtyisä rannikkokaupunki, jonka vetonauloihin kuuluvat monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet, upeat luonnonnähtävyydet ja keskiaikainen vanhakaupunki. Algherossa voi vaivattomasti yhdistää ranta- ja aktiivilomailun, sillä luonnon ympäröivästä kaupungista löytyy myös valkoinen ranta. Aktiivimatkailija voi patikoida luonnossa, kiipeillä kallioilla tai vaikka golfata viihtyisällä golfkentällä. Sen sijaan rantalomailija löytää kaupungista aurinkorantojen lisäksi monipuolisia ravintoloita, ostospaikkoja ja baareja.

Toinen vierailemisen arvoinen kaupunki on Castelsardo, jonka sanotaan olevan yksi koko Sardinian kauneimmista. Castelsardon upeaa ympäristöä värittävät jyrkänteelle rakennetut pastellinsävyiset rakennukset ja näyttävä keskiaikainen linna. Matkailija voi viettää elämyksellisen päivän seikkaillen kaupungin kapeilla kujilla, joita elävöittävät tunnelmalliset ravintolat, viihtyisät kahvilat sekä suloiset putiikit.

Sardinian nähtävyydet

Sardinia on täynnä upeita nähtävyyksiä. Sardinian matkat vievät henkeäsalpaavien nähtävyyksien äärelle. TravelBird esittelee Sardinian parhaimmat vierailukohteet:

Sardinian matkat vievät henkeäsalpaavien nähtävyyksien äärelle. TravelBird esittelee Sardinian parhaimmat vierailukohteet:

  • Capo Caccian niemellä sijaitsevat luolat tarjoavat matkailijoille taianomaisia kokemuksia. Niemen päällä loistaa vanha majakka, mutta suurempi nähtävyys on Neptunuksen mystinen tippukiviluola, jonne pääsee laskeutumalla yli 600 porrasta pitkin Capo Caccian ulkoseinämää. Luolassa on mahdollista vierailla myös veneellä.
  • Porto Conten kylässä sijaitsee upea luonnonsuojelualue, jossa matkailija voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja lumoavien maisemien keskellä. Matkailija pääsee kirjaimellisesti luonnon keskelle, sillä ravintoloita ja kauppoja ei kylässä ole ollenkaan.
  • Saaren pääkaupunki Cagliari on täydellinen vierailukohde, mikäli haluaa saada lomaansa myös menoa ja meininkiä. Cagliarissa on Sardinian monipuolisimmat ostosmahdollisuudet, joten jo shoppailu on hyvä syy vierailla kaupungissa. Sen sijaan Cagliarin keskiaikainen muurien ympäröimä vanhakaupunki vie matkailijan aikamatkalle menneisyyteen. Vanhakaupunki on rakennettu kukkulan rinteelle, josta avautuu upea näköala merelle.
  • Posadan pikkukaupungissa matkailija pääsee rentoutumaan alueen rauhallisilla ja upeilla hiekkarannoilla.
Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen