Santa Barbara Golf & Ocean Club

San Miguel de Abona, Teneriffa

Boende i modern lägenhet med självhushåll på södra Teneriffa

Santa Barbara Golf & Ocean Club på södra Teneriffa är en strålande vit byggnad i morisk stil med utsikt över Atlanten. Palmerna svajar i havsvinden, den perfekta golfbanan breder ut sig i närheten och i mitten av de vackra ägorna väntar en turkos pool. 

Du kommer att bo i en modern Enrumslägenhet (med plats för upp till fyra personer) med självhushåll med fullt utrustat kök, privat möblerad balkong eller terrass och bäddsoffa. Det är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka ön. Om du gillar att vara utomhus så kan du prova på vattensporter, dyka, rida eller fiska, eller så kan du ligga på stranden (20 min med bil) med en bok och ge efter för ditt lata jag.

Resorten har ett imponerande utbud av bekvämligheter som en stor pool, bibliotek, mataffär, disko, lekplats, gym, biljardbord, ett DVD-bibliotek och biluthyrning (om du känner för att åka längre bort).  Det finns också professionella golfare på plats som kan hjälpa dig att bli bättre.

Bra att veta

  • Hotellet kommer att be dig betala en säkerhetsdeposition på 100 EUR med ditt debit/kreditkort innan du får tillgång till lägenheten.
  • Lägenhetsrenovering kommer att pågå mellan den 10 april och den 9 juli, 10.00- 18.00, måndag - söndag. Byggnadsmaterial kommer att vara synligt samt mindre mängder damm och oljud kan störa under perioden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor