7 tarjousta

Saksan matkat

Saksan matkat sopivat jokaiselle, sillä maan kulttuuririkkaat kaupungit ja lumoavan kaunis luonto mahdollistavat monipuolisen loman. Lähde TravelBird-matkalle Saksaan!
Katso lisää:
Valitut suodattimet:
7 tarjousta
Suodattimet Tyhjennä

Saksan matkat tarjoavat jokaiselle jotakin, oli mielessä sitten Neuschwansteinin taianomaisen satulinnan ihaileminen, vaellus Schwarzwaldin tumman vihreässä metsässä, viinin maistelu Moselin laaksossa tai historiaan tutustuminen Berliinin sykkeessä.

Saksa on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista. Vuonna 2015 tehdyn matkailututkimuksen mukaan maahan saapui vuonna 2014 yli 444 miljardia eurooppalaista matkailijaa. Luku on entistä suurempi, kun siihen lisätään kaukomaiden matkailijat. Saksan valtava suosio piilee sen monipuolisuudessa — tunnelmalliset kaupungit, silmiä hivelevä luonto ja ainutlaatuiset aktiviteetit hurjista huvipuistoista elämyksellisiin jokiristeilyihin mahdollistavat ikimuistoisen loman.

Matka Saksaan on helppo toteuttaa niin lentäen kuin omalla autollakin. Helsingistä on mahdollista lentää Saksan suurimpiin kaupunkeihin, kuten Berliiniin, Müncheniin, Hampuriin ja Frankfurtiin. Mikäli mielessä on viikonlopun mittainen kaupunkiloma, on monipuolisten lentoyhteyksien käyttäminen suositeltavaa ajan säästämiseksi. Ajaminen pitkin Reinin tai Moselin vartta läpi upeiden nähtävyyksien ja tunnelmallisten kylien vie matkailijan ainutlaatuisten elämysten äärelle, joten mikäli aikaa on enemmän, kannattaa ehdottomasti hypätä auton rattiin ja lähteä viihtyisälle roadtripille. Matkan aikana voi vierailla paikoissa, joiden olemassaolosta ei aiemmin edes tiennyt.

Kaupunkiloma parhaimmillaan

Upeita kulttuuriaarteita, valtavasti historiaa ja elämyksellisiä seikkailuja — kaikkea tätä tarjoavat Saksan matkat!

Erilaiset kaupunkilomat Saksan metropoleissa ovat matkailijoiden suuressa suosiossa. Historiallinen Berliini, perinteinen München ja merellinen Hampuri vievät matkailijan unohtumattomien kokemusten ja ainutlaatuisten nähtävyyksien äärelle.

Maan pääkaupunki Berliini on Saksan suosituin matkakohde kaupungin dramaattisen historian ja modernin ympäristön vuoksi. Euroopan viidenneksi suurin kaupunki on jo vuosisatoja ollut Saksan vaikutusvaltaisin kaupunki, mutta maailmankuuluksi se tuli keskeisestä roolistaan sekä toisen maailmansodan että kylmän sodan aikaan. Useaan otteeseen revitty ja uudelleen rakennettu Berliini on nykyään täynnä elämää oleva trendikäs kaupunki, jossa kaikki on mahdollista. Matkailija voi nähdä traagisen menneisyyden omin silmin tutkiessaan Bernauer Strassella sijaitsevaa Berliinin muurin muistomerkkiä ja vieraillessaan tunnetuimmalla rajanylitysasemalla, Checkpoint Charliella. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi matkailija löytää kaupungista valtavasti viihdyttäviä aktiviteetteja. Esimerkiksi maailman suurin ulkoilmagalleria, värikäs East Side Gallery, vie matkailijan sananvapauden innoittaman taiteen maailmaan. Berliinin matkat tarjoavat matkailijalle myös vauhdikkaan yöelämän, tunnelmalliset ravintolat ja trendikkäät ostosmahdollisuudet. Pähkinänkuoressa Berliini on mahdollisuuksien kaupunki, johon haluaa palata aina uudestaan.

Monelle varmasti Müncheninistä mieleen maailmankuulu Oktoberfest, jotka vuosittain houkuttelevat matkailijoita nauttimaan yli kaksiviikkoisesta juhlinnasta kera musiikin, nahkahousujen ja tietenkin kuohuvan oluen. München on kuitenkin paljon muutakin kuin olutjuhlien pitopaikka, sillä Baijerin pääkaupungissa tekemistä riittää loman tarkoituksesta riippumatta. Matkailija voi esimerkiksi viettää ikimuistoisen kulttuuriloman tutustuen kaupungin lukuisiin teattereihin, museoihin, orkestereihin ja elokuvateattereihin. Pysäyttävä ja koskettava elämys on vierailla Dachaun keskitysleirillä, joka oli ensimmäinen laatuaan. Münchenistä järjestetään päivittäin mielenkiintoisia päiväretkiä kyseiseen kohteeseen, joten TravelBird suosittelee lähtemään aikamatkalle synkkään lähihistoriaan. Vaikka toinen maailmansota vaurioitti pahoin kaupunkia, osa rakennuksista säilyi erinomaisesti luoden mielenkiintoisen kontrastin nyky-Münchenin upeaan katukuvaan. Saksan toiseksi suurin kaupunki Hampuri taas on moderni hansakaupunki, jonka merellisyys heijastuu kaikkialla kaupunkimiljöössä. Vaikka kaupunki on hyvin nykyaikainen, sen vanhakaupunki johdattelee matkailijan historian äärelle. Kävelykierros läpi viihtyisän keskustan aina näyttävälle kaupungintalolle asti on mielenkiintoinen kokemus, joka varmasti kuuluu reissun to do -listaan. Monelle Amsterdamin salaperäinen Punaisten lyhtyjen alue on jo ennestään tuttu, mutta tiesitkö, että Hampurissa on oma versionsa tästä mystisestä kokonaisuudesta? Reeperbahn-katu on Hampurin yöelämän sykkivä sydän ja turistien suosima vierailukohde. Vaikka juhliminen ei kuuluisikaan mielenkiinnon kohteisiin, on valtava ihmismäärä jo nähtävyys itsessään.

Saksan elämykselliset maisemat

Saksan ihmeellinen luonto lumoaa jokaisen matkailijan.

Virkistävät jokilaaksot, vihreät metsät ja jylhät vuoristot luovat ainutlaatuisen ympäristön lomailuun.

Saksan luonto on täynnä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä. Matkailija voi yhden reissun aikana nähdä sekä tunnelmalliset jokilaaksot että valtavat vuoristot. Monelle tulee suurena yllätyksenä, että Pohjois-Saksasta löytyy myös hienot ja valkoiset hiekkarannat, joilla hintakaan ei päätä huimaa. Näin ollen maa sopii erinomaisesti myös rantalomakohteeksi. Mikäli Saksan matkat kohdistuvat taas Baijerin alueelle, on lähes välttämätöntä vierailla lumoavassa Neuschwansteinin linnassa. Tiesitkö, että kyseinen kaunis rakennus on toiminut Prinsessa Ruususen linnan esikuvana? Mielenkiintoisia linnoja, kirkkoja ja kartanoita löytyy luonnon hellästä huomasta useita, joten matkan aikana kamera tulee varmasti täyttymään upeista kuvista.

Braatvurstia ja olutta

Saksalaiseen ruokakulttuurin kuuluvat herkulliset lihat ja kuohuvat oluet.

Oletko jo maistanut mausteista braatvurstia? Saksan matkat mahdollistavat tämän makuelämyksen!

Matkat Saksaan vievät ainutlaatuisten makujen äärelle. Maukas paistomakkara braatvursti on paikallisen keittiön ylpeys. Myös Suomessa kyseinen makkaratyyppi on tunnettu, mutta suomalainen versio braatvurstista on kevyemmin maustettu. Erilaisia makkaroita on maassa lähes 1500, joten matkailijalla on edessään ikimuistoiset makuelämykset. Makkaroita käytetään esimerkiksi herkulliseen spätzleen, joka on tuhti pastaruoka. Saksalaiset ovat lihan suurkuluttajia, joten matkailija löytyy ravintoloiden listoilta valtavat valikoimat erilaisia, toinen toistaan herkullisempia liharuokia. Lihojen kanssa syödään usein perunoita ja knöödeleiksi kutsuttuja taikinapalloja. Saksa on tunnetusti oluen luvattu maa, ja erilaisia oluita onkin saatavilla matkakohteesta riippumatta. Ainutlaatuinen elämys on maistella paikallisia panimotuotteita ja vertailla niiden makuja.

Lisää inspiraatiota

Joulumatkat Jalkapallomatkat Lennot Oulusta

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen