Sagolikt hotell nära Monets trädgård

Le Jardin des Plumes, The Originals Collection, Giverny, Frankrike

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Svit

Gemytligt hotell i vacker omgivning nära Paris, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,30 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i idylliska Giverny, ett stenkast från Monets hus, med Michelinbelönad restaurang, art déco-inredning och vacker trädgård, inklusive frukost

  • Släpp vardagsstressen: Strosa runt i hotellets vackra trädgård och njut av att vara omgiven av lummig grönska. Ta med dig din favoritbok och hitta din privata hörna i skuggan av ett träd eller i solskenet vid dammen.

  • Kulinariska upplevelser på Michelinbelönad restaurang: Slå dig ned i den ljusa och eleganta restaurangen och njut av moderna, säsongsbetonade rätter med inspiration från regionen. Hummer, musslor, kötträtter och ostar är bara några av alla de läckerheter du kan äta här.

  • Kombinera med storstadspulsen: Längtar du efter underhållning, kultur och shopping är en tur till Paris ett måste. Boka en transfer eller hoppa på tåget i Vernon, resan tar bara en dryg timme.

Faciliteter

- Restaurang
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste flygplats är Paris Charles de Gaulle, som nås med bil eller taxi på mindre än två timmar. 
1 Rue du Milieu, 27620 Giverny, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor