Sagolik vistelse i Vietnam

The Anam Resort, Nha Trang, Vietnam

Balcony Garden View-rum

Balcony Garden View-rum

Balcony Garden View-rum

Balcony Garden View-rum

Garden View Premium-rum

Garden View-villa

Garden View-villa

Garden View-villa

Res tillbaka i tiden på detta boende som ger dig himmelsk lyx och en stråk av vietnamesisk kultur, inklusive frukost, transfer och massage

Missa inte

Boendet ligger på den vackra Nha Trang-stranden, omgivet av grönska och svajande palmer, och lever definitivt upp till bilden av ett tropiskt paradis. Bege dig mot det glittrande vattnet och delta i fartfyllda vattensporter som kajakpaddling, segling och snorkling, eller ta det lugnt med en bra bok i skuggan. Närmaste stad, Nha Trang, kan nås på drygt en halvtimme med bil. Här kan du besöka historiska sevärdheter som inkluderar den gotiska Nha Trang-katedralen eller prova äkta vietnamesiska rätter på stadens otaliga charmiga matställen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor