Lantlig idyll med spa på Mallorca

Sa Bassa Rotja Ecoturisme, Mallorca, Spanien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Modern Dubbelrum

Rustik och trivsam gård med eko-fokus på Mallorca, inkl. frukost, spaentré och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
För vistelser på minst tre nätter ingår en middag för två, exklusive dryck. Detta erbjudande gäller ej den 31 december eller i maj och juni 2020. 

Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Koppla av på Mallorcas idylliska landsbygd, i ett 1200-talsgods med spa och omtalad restaurang, inklusive frukost, spaentré och andra förmåner

  • Anrikt och autentiskt boende: 1200-talsgården Sa Bassa Rotja utgör navet i en ekologisk lantegendom som breder ut sig på mer än 100 hektar. Hit kommer man för att uppleva det autentiska Mallorca, långt från turistområdena längs kusten. En upplevelse som fått TripAdvisors medlemmar att belöna dem med en Certificate of Excellence.

  • Närodlad och utsökt mat: Hotellets restaurang kan fresta med en meny där det lokala, mallorkinska köket spelar huvudrollen, med gästspel av spännande influenser utifrån. Rätterna lagas efter vad som är i säsong och innehåller nästan alltid något som odlats på hotellets ägor. Vid speciella tillfällen tänder man grillen och bjuder till barbeque-kväll med levande musik.

  • Spa med rofylld och välkomnande atmosfär: Här kan man ta sig ett dopp i inomhuspoolen eller unna sig en behandling från någon av terapeuterna, varav några värda att nämna är holistisk massage och ansiktsbehandling med sniglar. Här används uteslutande naturliga produkter, som utöver sniglar också innefattar bland annat bambu och snäckskal.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Utomhuspool med solterrass
- Ekologisk trädgård
- Gym
- Tennisbana med kvällsbelysning
- Cykeluthyrning

Hitta hit

Närmaste flygplats är Palma de Mallorca och ligger ungefär 35 minuter från hotellet med bil.
För att upptäcka det kringliggande landskapet och stränderna rekommenderas att hyra bil. 
Camino Sa Pedrera, s/n, 07260 Porreres, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor