Upplev Skagen från ett hemtrevligt pensionat

Ruths Hotel, Skagen, Danmark

Spaspecial Spaspecial

Ladda batterierna med en välförtjänt spavistelse

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Juniorsvit

Juniorsvit

Mysigt hotell med spa nära Skagens sanddyner, inkl. frukost, en middag och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo ett stenkast från Skagens sanddyner på fyrstjärnigt hotell med gourmetrestaurang och wellnessavdelning, inklusive frukost, en middag och spaentré

  • Upplev dansk fine dining på Ruths Gourmet: Upptäck vad Jylland har att erbjuda i matväg. På Ruths Gourmet bjuds det på det bästa från det nordiska köket, tillagat på utsökta och exklusiva råvaror. Föredrar du fransk cuisine kan du istället prova Ruths Brasserie som serverar både klassiska och moderna franska delikatesser.

  • Varva ner i hotellets spa: Unna dig en stunds avkoppling på wellnessavdelningen där du kan basta, ångbada, sjunka ner i terapibassängen eller ta ett träningspass. Förutom ansiktsbehandlingar, inpackningar, kroppsskrubb och massage erbjuds även specialanpassade behandlingar för män och signaturbehandlingar som aromabad, huvudmassage och hot stone-massage.

  • Hygge och harmoni med dansk design: Rummen på Ruths Hotel är unikt inredda i klassisk sommarhus-stil, med massor av dagsljus och mysig inredning där gammaldags stil blandas med minimalism och danska designklassiker. Här är det lätt att varva ner och uppleva det som danskarna kallar hygge.

Faciliteter

- Restauranger
- Bar
- Spa
- Uppvärmd pool
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Från färjeläget i Fredrikshamn går det tåg till Skagen flera gånger per dag. Närmaste flygplats är Ålborg och ligger ungefär 75 minuters bilfärd från hotellet.

Bra att veta

Spaet har en åldersgräns på 16 år. Barn under 16 år får lov att vistas i spaet mellan 16.00 och 18.00. 
Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor