Rustik bergsromantik

Hotel du Grand Paradis and Wellness la Baita, Cogne, Italien

Senior Romantic-rum

Charmigt, familjedrivet boutiquehotell i italienska alpbyn Cogne med exklusiv spaavdelning, inklusive frukost och mer

Den lilla alpbyn Cogne är belägen i nordvästra Italien, inklämd mellan dramatiska bergstoppar och dalar, i utkanten av Gran Paradis nationalpark nära gränsen till Frankrike och Schweiz. Här ligger det charmiga boutiquehotellet Hotel du Grand Paradis and Wellness la Baita som välkomnat gäster sedan 1899, omsorgsfullt inrett i alpin stil med rustika stenväggar och exponerade bjälkar, med modern komfort i åtanke.

Hotellet erbjuder en mysig frukostrestaurang och ett intimt fjällspa byggt helt i återvunnet trä, centrerat runt en jacuzzi i skenet från en sprakande brasa, där fokus ligger på välgörande behandlingar enligt bergstraditioner. Perfekt att återkomma till efter en dag full av utomhusaktiviteter – vare sig det gäller skidsporter i snön eller alpina vandringar under vår och sommar. En kort promenad bort ligger även systerhotellet Sant'Orso som erbjuder en solterrass med majestätisk utsikt över Gran Paradis och en restaurang som serverar traditionella italienska rätter.

Passa på att upptäcka Cognes långa historia – några minuter utanför byn ligger den berömda Pont d’Ael-bron som byggdes under romartiden – eller gör en dagsutflykt till bildsköna Lillaz Waterfall i närheten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor