Royal Tenerife Country Club

San Miguel de Abona, Teneriffa

Bo i trendig lägenhet med självhushåll på en country club på Teneriffa - plats för upp till sex gäster

Vi tycker definitivt att det här lägenhetshotellet är en hole in one. Om du är en golfare (och även om du inte är det) kommer du utan tvekan att uppskatta Royal Tenerife Country Club. Den här vackra resorten i San Miguel de Abona är belägen nära Teneriffas kust på Kanarieöarna. Det pittoreska landskapet med sina böljande, gröna kullar samt själva resorten är omgivna av flera fantastiska golfbanor.

Du behöver såklart inte spela golf för att uppskatta en vistelse här. Medelhavsklimatet, den närliggande stranden och de fabulösa bekvämligheterna på plats gör det till den perfekta destinationen för en sommarsemester. Er lägenhet med självhushåll är bekväm, elegant och hemtrevlig. Själva resorten är minst lika hemtrevlig, med vänlig personal, lummiga trädgårdar och två underbara swimmingpooler.

Det finns mycket att sysselsätta sig med på området; här finns tennisbanor, en bowlingbana, ett fullt utrustat gym, ett bibliotek med böcker och DVDs samt en härlig bar vid poolen där drinkarna levereras. Du kan äta i din egen takt genom att laga maten själv alternativt äta ute i området.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor