Romantisk dröm utanför Saint-Tropez

L’Orangeraie, La Croix-Valmer, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Bo pampigt på 1800-talshotell vid den vackra och romantiska rivieran, inklusive frukost, inklusive frukost och vinprovning

Missa inte

L’Orangeraie ligger vackert i en park i Croix-Valmer på den exklusiva Saint Tropez-halvön, inte långt från stranden Gigaro. Den franska rivieran är full av möjligheter för den som vill äta gott och njuta av drinkar på flotta barer. Men du har också möjlighet att upptäcka den vackra kusten, med närhet till partylivet i Saint Tropez och de så kallade guldöarna Port Cros och Le Levant. På söndagar kan du besöka en mysig marknad i La Croix Valmer där provensalska produkter säljs.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor