Franskt slott med Michelinrestaurang

Château de Brindos, Anglet, Biarritz, Frankrike

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Bo på ett femstjärnigt slott med Michelinrestaurang nära Biarritz vackra stränder, med möjlighet till svit, inklusive frukost och en cocktail

Frankrikes baskiska kuststräcka bjuder på härliga stränder, charmiga byar och den kungliga semesterorten Biarritz. Château de Brindos ligger vid kanten av en privat insjö utanför staden Anglet som brukar kallas för ”Lilla Kalifornien” på grund av sina elva stränder. I dessa rofyllda omgivningar kan du njuta av sol, bad, natursköna promenader och historiska sevärdheter.

Hotellet är inhyst i ett pampig slott från 1920-talet som numera ägs av den berömde rugbyspelaren Serge Blanco. Inredningen osar fransk elegans med varma färger, klassiska möbler och en mysig terrass eller balkong där du kan inleda kvällen med ett glas vin. Skäm sedan bort dina smaklökar med franska gourmeträtter i restaurangen som stoltserar med en Michelinstjärna.

Dagarna kan du tillbringa i en solstol vid hotellets inbjudande pool eller på den gyllengula stranden. Biarritz är surfingens europeiska födelseplats så om du alltid har drömt om att rida på vågorna kan du ta tillfället i akt. Om du hellre håller dig på land finns det en lång rad sevärdheter i området, bland annat den historiska staden Saint Jean de Luz.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor