Popinspirerat hotell i franska Alperna

RockyPop Hotel, Chamonix, Frankrike

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

RockyDuo-rum

RockyMezzanine-rum

RockyMezzanine-rum

RockyMezzanine-rum

Chamonix

Eklektiskt hotell med restaurang och Ski-shop i franska Chamonix, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att vid ankomst den 13 och 19 september och den 6 december kommer du inte kunna förvara ditt bagage på hotellet före incheckning. 

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 septmeber 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev de franska Alperna med boende på modernt och fräscht popinspirerat hotell i Chamonix, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Ett boende som sticker ut: Modernt, fräscht och excentriskt okonventionellt – så kan man sammanfatta RockyPop Hotel, som är en riktig färgklick i de franska Alperna. Detta boende erbjuder en fasad som har inspirerats av New Yorks biografer och innanför portarna väntar en inredning där det moderna och kitschiga träffsäkert möts.

  • Mycket att välja mellan på menyn: Hotellets restaurang är endast öppen för middagar och serverar gourmetburgare och pizza men det finns även traditionella franska rätter på menyn för dem som hellre föredrar det. Efter middagen kan du fortsätta kvällen i Chamonix, där du hittar flera populära barer och nattklubbar.

  • Ett paradis för skidentusiaster: Chamonix är ett mecka för alla som älskar skidor, snowboard och alpint friluftsliv i största allmänhet och på hotellet finns en Ski Shop där du kan hyra utrustning. Var du än rör dig i trakten har du Alpernas högsta berg Mont Blanc i ditt synfält.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Skiduthyrning
- Solterrass
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från Genèves internationella flygplats, från vilket det finns förbindelser till Chamonix. 
1476 Avenue des Alpages, 74310 Les Houches, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor