tarjousta

Risteilyt

TravelBird-risteilyt tarjoavat matkailijalle ainutlaatuisia elämyksiä. Lähde rentoutumaan raikkaan merituulen ja upeiden maisemien äärelle!
Katso lisää:

Urbaaneja nähtävyyksiä tai romanttisia maalaismaisemia, rentoutumista tai vauhdikkaita aktiviteetteja — risteilyt tarjoavat vaivattoman loman seilaten niin Euroopan vesillä kuin toisella puolella maailmaa.

Viime vuosina erilaiset risteilyt ovat nostaneet päätään matkailijoiden keskuudessa. Suosio ei tule tyhjästä, sillä laadukkaat risteilyt lukuisine aktiviteetteineen, palveluineen ja hienoine maisemineen sopivat jokaisen matkailijan makuun. Loman voi viettää esimerkiksi rentoutuen laivan kannella tai tunnelmallisissa kylpylöissä. Unohtumaton päivä voi alkaa esimerkiksi monipuolisella buffetaamiaisella, jonka jälkeen risteilyalus pysähtyy muutamaksi tunniksi uuteen kohteeseen, jossa iltapäivä vietetään upeisiin maisemiin ja paikalliseen elämänmenoon tutustuen. Illalla laivan lähtiessä seilaamaan kohti uusia seikkailuja, voi matkailija nauttia ihanan illallisen maistellen mitä maukkaampia herkkuja, ja lähteä vaikka elokuvateatteriin katsomaan itselleen mieluisan elokuvan.

Risteilymatkat ovat erinomainen vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat nauttia vaivattomasta matkustamisesta nähden sekä monimuotoisen luonnon että tunnelmalliset kaupungit. Monipuolinen risteily onkin avain sujuvaan lomaan, sillä matkailijan ei tarvitse huolehtia matkan kulusta tai matkatavaroiden kuljettamisesta — riittää kun pakkaa laukkunsa, jättää tavarat hyttiin ja antaa aaltojen kuljettaa risteilyalus kohti uusia nähtävyyksiä. Risteily on myös loistava tapa yllättää rakas tai perheenjäsen, sillä lyhyt pyrähdys merille ei vaadi pitkää lomaa tai viikkojen suunnittelua. Sinetöi siis matkalahjakortti kirjekuoreen ja anna risteily-yllätyksen ilahduttaa lähimmäistäsi!

Risteilyjä ympäri maailman

Tunnelmalliset jokiristeilyt, valtamerten luksusristeilyt tai ikimuistoiset päiväristeilyt — kaikki käy!

Ylellinen kiertoristeily läpi Kreikan saarten tai Kiinan luonnonihmeiden vie matkailijan ainutlaatuisten kokemusten äärelle, mutta elämyksellisiä hetkiä tarjoavat myös jokiristeilyt pitkin valaistua Seineä tai tunnelmallista Tonavaa.

Risteillä voi monella tavalla. Siksi ensimmäinen askel ihanaan lomaan onkin määränpään valitseminen. Matkailijan on kartoitettava, haluaako viettää koko loman aaltojen hellimänä vai risteillä vain osan reissusta. Laadukkaat, usean päivän luksusristeilyt Välimerellä, Karibian auringon alla tai Kaakkois-Aasian rannikolla vie matkailijan ylellisten elämysten maailmaan. Välimeren auringon alla matkailija pääsee tutustumaan niin kreikkalaisten salaperäisiin myytteihin, Italian upeisiin saariin kuin myös Espanjan viihtyisään rannikkoon. Oli määränpää mikä tahansa, palaa matkailija kotiin onnellisten muistojen kera. Koska risteilyalus pysähtyy useissa kohteissa, ehtii matkan aikana nähdä alueen lumoavat nähtävyydet ja tutustua paikallisen kulttuurin aarteisiin. Risteilyalus pysyy päivän ajan satamassa, joten matkatavarat voi huoletta jättää lukkojen taakse omaan hyttiin ja suunnata kevyen laukun kanssa kohti uusia elämyksiä. Siirtyminen seuraavaan kohteesen on tavalliseen kiertomatkaan verrattuna paljon mieluisampi, sillä matkan voi käyttää rentoutuen kylpylässä, nauttien all inclusive -tarjoilun herkuista tai vaikka seuraten erilaisia esityksiä ja konsertteja. Risteilyalusten yöelämä on huipussaan, joten ihanan illallisen jälkeen ilta voi jatkua tanssien aamuun asti.

Risteilyn ei kuitenkaan tarvitse kestää muutamaa tuntia pidempään. Ikimuistoiset päivä- ja illallisristeilyt pitkin Euroopan tunnelmallisia jokia ovat elämyksiä täynnä. Voiko esimerkiksi olla romanttisempaa illanviettotapaa, kuin rauhallinen jokiristeily rakkauden pääkaupungissa Pariisissa? Myös seilailu pitkin Vltava-jokea läpi hämärtyvän Prahan ja maisemaristeily Budapestissä tarjoavat upeita nähtävyyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Matkan aikana voi nauttia herkullisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja upeasta musiikista ihastellen vaihtuvia maisemia. Jokiristeilyllä näkee monipuolisesti kaupungin erilaisen katukuvan ja kauniin luonnon, joten kamera kannattaa pakata laukkuun mukaan.

Palvelut risteilyillä

Risteilyn palvelut ovat aina huipussaan, oli reitti mikä tahansa!

Risteilyt tarjoavat jokaiselle jotakin. Isojen risteilyalusten palvelut ovat monipuolisemmat kuin pienempien jokilaivojen, mutta matkailijan viihtyvyys on aina ensimmäinen prioriteetti laivan koosta riippumatta!

Matkailijalle on tarjolla valtavasti aktiviteetteja laivan seilatessa kohti horisonttia. Näin ollen TravelBird voi luvata, ettei aika tule käymään pitkäksi missään vaiheessa. Isoilta risteilyaluksilta löytyy usein erilaisia urheilumahdollisuuksia, kuten juoksurata, kuntosali ja sulkapallokenttä. Matkailijat voivat myös nauttia virkistävistä uima-altaista sekä sisällä että ulkona. Altaalla loikoilu, virkistävä merituuli ja vaihtuvat maisemat takaavat loman parhaimmillaan. Matkailija voi nauttia myös lämpimistä porealtaista, rauhoittavista saunoista ja rentouttavista hieronnoista. Usein loistoristeilijät tarjoavat all inclusive -tarjoilun, joten kaikki ruoat ja virvokkeet kuuluvat risteilypakettiin. Monipuolisen illallisbuffetin jälkeen matkailija voi suunnata katsomaan tanssi- ja akrobatiaesityksiä tai lähteä kokeilemaan onneaan kasinossa. Risteilyalukselta löytyy aina erinomaiset ostosmahdollisuudet, joten reissulta voi lähteä mukaan laadukkaita kosmetiikkatuotteita, parfyymeja ja erilaisia merkkituotteita.

Jokiristeily kestää usein vain muutaman tunnin, joten suurten aktiviteettien sijaan matkalla on panostettu hyvään ruokaan ja laadukkaaseen palveluun. Matkailijat voivat tilata erilaisia virvokkeita ja herkullisia ruokia pienistä naposteluista suuriin, kolmen ruokalajin illallisiin. Risteilyillä voi olla viihdykkeenä esimerkiksi naurua täynnä oleva stand up -esitys, klassisen musiikin kaunis jousikvartetti tai upea akustinen konsertti.

Perhelomat risteilyllä

Risteilyt sopivat myös perheen pienimmille.

Risteilyt ilahduttavat sekä perheen pienimpiä että aikuisia. Ja voiko olla parempaa mittaria loman onnistumiselle, kuin lasten kasvoilla paistava hymy?

Risteily on mitä erinomaisin aktiviteetti esimerkiksi syysloman viettoon, jos vanhemmilla ei ole töiden puolesta yhtä pitkää lomaa, mutta perhe haluaa kuitenkin tehdä pienen matkan lasten loman kunniaksi. Suuret risteilyalukset huolehtivat aina lasten viihtyvyydestä. Perheen pienimmille on pitkin päivää tarjolla erilaisia leikkihetkiä, teatteriesityksiä ja vauhdikkaita kisailuja. Lasten kanssa voi esimerkiksi lähteä elokuviin katsomaan kaikille sopivaa elokuvaa tai pyytää lapsia piirtämään loman hauskimman hetken laivan puuhanurkkauksessa. Tehtyjä taideteoksia voi katsella myöhemmin kotona muistellen ihanaa lomaa. Vauhdikkaimmat vesipedot löytävät unelmien aktiviteetit risteilyaluksen uima-altaista, jolloin päivä saattaa helposti kulua paistavan auringon alla. Myös ravintoloissa lapset on huomioitu, sillä monipuolisista buffetpöydistä löytyy aina laaja valikoima lapsille sopivia herkkuja — unohtamatta suussasulavia jälkiruokia!

Lisää inspiraatiota

Mallorcan matkat Floridan matkat Teneriffan matkat Häämatkat

Karibian matkat Kanarian matkat Hiihtoloma Kesäloma

Puerto de la Cruz Alicante Kreikan saaret Makarskan matkat

All inclusive Perhelomat Pohjolan matkat Euroopan kiertomatka

Seniorimatkat

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen