Rimondi Boutique Hotel

Rethymnon, Kreta

Fyrstjärnigt boutiquehotell på Kreta, inklusive frukost och en flaska vin vid ankomst

Romantiskt, elegant och verkligen boutique - Rimondi Boutique Hotel är Kreta när det är som bäst. Den lyxiga fyrstjärniga byggnaden har en historisk plats i Rethymnons gamla stad där smala gränder, små kyrkor och söta kaféer bidrar till öns varma atmosfär.

Hotellet är skinande rent med en elegant kullerstensgård runt en inbjudande utomhuspool. Parasollerna bryter av mot de lantliga röda väggarna och fönsterlådorna i järn och skapar en perfekt blandning av medeltida charm och modern briljans. Inuti är rummen fridfulla med stenvalv, stora utbyggda fönster i trä och kontemporära kretensiska detaljer.

Bra att veta

Hotellets två byggnader är sammankopplade med en kort passage. Gäster har tillgång till faciliteterna i båda byggnaderna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor