Riad Elizabeth

Marrakesh, Marocko

En lyxig boutique-riad i Marrakech, med frukost, ditt val av rumstyp och härliga förmåner för längre vistelser

Trendiga Riad Elizabeth, ett lyxigt gömställe i hjärtat av den uråldriga Medinan, är lika autentiskt marockanskt som drömskt boutique-trendigt. Den här urbana tillflyktsorten har gott om elegans med traditionell, arkitektonisk design och en häpnadsväckande palett av harissa-rött, korpsvart och neutrala nyanser. Med sin soliga, centrala innergård i ursprunglig riadstil är det här trendiga stället den perfekta kontrapunkten till stadens myllrande centrum.

Hotellet är vackert dekorerat utan att vara pråligt, med eleganta, schackrutiga golv och en elegant, svart inomhuspool. Mjukt ljus skiner från de vackra ljuskronorna och de nedtonade lyktorna, och spegelklädda väggar och vackra valvgångar skapar en plats för alla sinnen. Måttbeställda möbler, vackra gjutjärnsräcken och lokala blommor kompletterar den glamorösa looken perfekt. Med sin öppna eldstad på kvällarna erbjuder takterrassen perfekt utsikt över dynamiska marknader och historiska tempel utanför.

Bra att veta

En lokal skatt på uppskattningsvis 23 MAD per person och dag betalas lokalt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor