Resort med spa vid Kamala Beach

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach, Phuket, Thailand

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

One Bedroom Deluxe-svit

One Bedroom Deluxe-svit

One Bedroom Deluxe-svit

One Bedroom Deluxe-svit

Skön vistelse på hotell med pool och flera restauranger nära enastående Kamala Beach i Thailand, inklusive frukost och extra förmåner för längre vistelser

Missa inte

Hotellet ligger mitt i den tropiska naturen cirka tio minuters promenad från Kamala Beach. Här kan du ta härliga promenader längs vattnet eller prova på någon av de många vattensporterna som erbjuds. Bege dig till den lokala marknaden för att uppleva genuin atmosfär och kanske köpa med dig någon av de färska produkterna hem. Är du ute efter en kulturupplevelse kan du bege dig till det lokala buddhisttemplet Wat Baan Kamala. Från Kamalas högsta punkt kan du ta vackra bilder och kolla in den väl undangömda stranden Leam Sing. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor