Italienskt hotell med gourmetrestaurang

Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa, Piemonte, Italien

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Smakrik semester på hotell i italienska Alperna för foodies och äventyrare, inklusive frukost och en femrättersmiddag som tillval

Rofylld vistelse i vackra Piemonte: På Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa bor du på ett alpint hotell i traditionell italiensk stil som är representativ för området, med perfekta förutsättningar för naturupplevelser i de vackra omgivningarna. Efteråt kan du vila ut i ditt vackert inredda rum eller ta ett dopp i hotellets utomhuspool. 


Mat och dryck utöver det vanliga: Hotellrestaurangen drivs av den Michelin-belönade kocken Enrico Bartolini så kommer det knappast som en överraskning att maten på Locanda del Sant'Uffizio Enrico Bartolini Restaurant är exceptionell. Njut av italiensk mat när den är som bäst, tillagad med kunskap och respekt, och vem vet om du inte upptäcker nya favoriter att försöka återskapa tillbaka hemma. 

Känn lugnet infinna sig: På hotellets spa kan du njuta av inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu och is-vattenfall. Unna dig en lerinpackning eller varför inte en massage? Här kan du även skrubbas, få ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och vaxning. Det finns även ett gym för den som är sugen på en extra endorfinkick. 

Faciliteter


Vänligen notera att alla behandlingar måste bokas i förväg och att man bör vara på plats tio minuter innan bokad tid.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor