Italienskt hotell med gourmetrestaurang

Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa, Piemonte, Italien

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Ombyggt kloster bland bergen i norra Italien, inkl frukost och en femrättersmiddag som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Smakrik semester på hotell i italienska Alperna för foodies och äventyrare, inklusive frukost och en femrättersmiddag som tillval

  • Rofylld vistelse i vackra Piemonte: På Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa bor du på ett alpint hotell i traditionell italiensk stil som är representativ för området, med perfekta förutsättningar för naturupplevelser i de vackra omgivningarna. Efteråt kan du vila ut i ditt vackert inredda rum eller ta ett dopp i hotellets utomhuspool.

  • Mat och dryck utöver det vanliga: Hotellrestaurangen drivs av den Michelin-belönade kocken Enrico Bartolini så det kommer knappast som en överraskning att maten på Locanda del Sant'Uffizio är exceptionell. Njut av italiensk mat när den är som bäst, tillagad med kunskap och respekt, och vem vet om du inte upptäcker nya favoriter att försöka återskapa tillbaka hemma.

  • Känn lugnet infinna sig: På hotellets spa kan du njuta av inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu och is-vattenfall. Unna dig en lerinpackning eller varför inte en massage? Här kan du även skrubbas, få ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och vaxning. Det finns även ett gym för den som är sugen på en extra endorfinkick.

Faciliteter

- Gourmetrestaurang
- Spa och wellnessavdelning
- Utomhuspool
- Gym
- Tennisbana
- Wi-Fi

Hitta hit

Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa ligger två mil från Astis tågstation. Närmaste flygplats är Turin till vilken det tar en timme att köra. 

Bra att veta

Restaurangen Locanda del Sant'Uffizio Enrico Bartolini är stängd på tisdagar.
Restaurangen kan ha långa väntetider så därför är det bra att boka bord på restaurangen för middagen som ingår i ett av erbjudandena redan vid hotellbokningen. 
Vänligen notera att alla behandlingar måste bokas i förväg och att man bör vara på plats tio minuter innan bokad tid.
Strada del Sant’Uffizio 1, 14030 Cioccaro di Penango, Asti, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor