Relais Paradiso

Amalfikusten, Italien

Deluxe Sea-View rum med havsutsikt

En elegant vistelse på femstjärnigt lyxhotell på den italienska Amalfikusten med frukost och extra förmåner

Relais Paradiso är ett femstjärnigt lyxhotell på den vackra italienska Amalfikusten. Omgiven av ett blomstrande landskap med Medelhavets hela flora och med en hisnande panoramautsikt över byn Vietri sul Mare och Amalfikusten blir Relais Paradiso perfekt för de som önskar en intim och avskild oas med alla tänkbara bekvämligheter och tjänster som ett exklusivt hotell kan erbjuda.

Ingen resa till Italien skulle vara komplett utan det lokala kökets läckerheter – detta är utan tvivel ett av de främsta skälen för ett besök. Under vistelsen på Relais Paradiso står en privat kock till ert förfogande som kan erbjuda er en uppsjö av läckerheter. Varje dag diskuterar kocken dagens meny med gästerna, en meny som bygger på utvalda färska varor från lokala marknader. Hotellet har också tillgång till en buss som tar er raka vägen till ett närliggande lyx-spa där man kan simma och få avkopplande massage.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor