Elegant boutiquehotell i Toscana

Relais La Costa, Monteriggioni, Italien

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Smakfullt boende med spa, pool och restaurang i Chianti-regionen, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boutiquehotell med spa, pool och restaurang på landsbygden i Toscana, inklusive frukost och mer

  • Avkoppling i spaet: Hotellets rofyllda spa erbjuder bland annat bastu och en pool med bubbelpool och vattenfallsduschar samt ett utbud av härliga behandlingar för ansikte och kropp, som till exempel aromaterapi, massage och reflexologi. Innan och efter din behandling kan du koppla av i spaets viloyta, med en kopp välgörande örtte.

  • Lokala smaker från köksträdgården: Hotellets restaurang serverar traditionella toskanska specialiteter, som till en stor del baseras på säsongens ingredienser från den egna köksträdgården. Bland annat kan du njuta av hemlagad pasta, kötträtter, kallskuret och ost, som kombineras med regionens fina viner. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på den mysiga terrassen.

  • Terrass med pool och panoramautsikt: Hotellet har en härlig utomhuspool som är omgiven av en terrass med parasoller och bekväma solstolar. Härifrån har du vacker panoramautsikt över det omgivande landskapet.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Bastu
- Concierge
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet ligger på den toscanska landsbygden, en och en halv timmes bilfärd söder om Florens flygplats. Flygplatsen i Pisa når du på två timmar med bil.
Str. di Riciano, 32/34, 53035 Monteriggioni SI, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor