Boende ett kvarter från stranden i Miami

Red South Beach Hotel, Miami, USA

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

Petite Queen-rum

Pool View Dubbelrum

Standard King-rum

Ett elegant boutiquehotell norr om South Beach, inkl. frukost och en flaska champagne

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på hotellets priser ?
Resortavgiften inkluderar tillgång till handdukar och solstolar, Wi-Fi, lokala samtal, tillgång till fitnesscenter och poolområdet, bagageförvaring, tillgång till värdeskåp, kaffemaskin, minikyl, strykjärn och strykbräda, en dagens drink och lån av laptop.

Parkeringsservice finns tillgänglig mot en extra avgift på 29 USD per natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 22 januari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på ett hippt och elegant boutiquehotell ett kvarter från stranden, inklusive frukost för två och en flaska champagne

  • Snygg bas i Miami: Red South Beach Hotel ligger lite längre norrut på Collins Avenue i megatrendiga Mid-Beach. Det är ett elegant boutiquehotell i vitt, glänsande metall och såklart rött, med klassiska möbler som Chesterfield-soffor och schäslonger. Väldigt hippt och väldigt Miami.

  • Italienska rätter och cocktails: Trattoria Della Spiaggia är en solig måltidsplats i lobbyn. Här kan du äta fräscha sallader och pasta, grillad fisk, osttallrik och annat gott. Rätterna sköljer du ner med en cocktail.

  • Lata dagar och livliga kvällar: Tillbringa dagarna vid poolkanten och njut av solskenet, eller bege dig ut och upptäck Miami; soldränkt under dagarna och upplyst av neon på kvällarna – besök klubbarna, restaurangerna, butikerna och stränderna, en ordentlig blandning av kultur och färger.

Faciliteter

- Gym
- Spa
- Utomhuspool
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 20 minuters bilfärd från Miamis internationella flygplats. Du kan också ta dig via kollektivtrafiken, vilket tar cirka 35 minuter.
3010 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33140, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor